• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hey piękne ;-*

OMG Lana trzymam kciuki za Julcię na pewno wsio będzie ok...

U Nas bardzo dobrze,dzisiaj leżeliśmy po południu w trójkę w wyrku Ł wygłupiał się z Nicole,fajnie było tak jak przedtem.

Jejku, naprawde im współczuje... Ciągle coś... Szczepienie, biegunka, odparzenie a teraz to... Oby JULECZKA zdołała tam zasnąc i żeby wyniki były oki... Nawet nie wiedziałam że z płaczu takie rzeczy mogą się zdarzyc...
AGA może ona myśli że wypisy są tak jak kiedyś tylko w tygodniu... I dlatego dak mówi, ale teraz nawet w niedziele wypuszczają... Tylko że muszą 3doby potrzymac żeby za pacjenta kaske dosta z NFZ
FIRANKA fajnie że się wam układa. Zaglądaj do nas częściej :-)

A mój jeszcze nie chce spa ogląda po raz 1000 zygzaka... Ale zaraz go zgarniam do wyrka...
Wogóle byłam z nim dzisiaj w sklepie, a on oczywiście wielka gaduła, zaczepia ekspedientki, one coś go pytają, on odpowiada a w pewnym momencie rzuca tekst "pani, a widzisz że ja podrywam ciebie" no poprostu czasem nie moge już z niego...

:szok: Jejku Lana trzymam kcikui za was.... :-(
U mnie z danielem tez mialam podobne akcje bo sie strasznie zanosil.... ale wyczytalam ze trzeba robic wsio by zlapal oddech, i np. ja zawsze dmuchalam mu w buzie i pomagalo... raz wlasnie az sie siny zrobil... :no:
Mam nadzieje ze to omdlenie to nic powaznego.... :-(

Mam wiadomość od Lany noc u niej w porządku.. w nocy miala pulsometr podłączony ale wszytsko w porządku wyszło... teraz szoguni jak zwykle.. Justyna ma nadzieje że dziś ich wypuszczą.... oby :tak:

Jejku, naprawde im współczuje... Ciągle coś... Szczepienie, biegunka, odparzenie a teraz to... Oby JULECZKA zdołała tam zasnąc i żeby wyniki były oki... Nawet nie wiedziałam że z płaczu takie rzeczy mogą się zdarzyc...
AGA może ona myśli że wypisy są tak jak kiedyś tylko w tygodniu... I dlatego dak mówi, ale teraz nawet w niedziele wypuszczają... Tylko że muszą 3doby potrzymac żeby za pacjenta kaske dosta z NFZ
FIRANKA fajnie że się wam układa. Zaglądaj do nas częściej :-)

A mój jeszcze nie chce spa ogląda po raz 1000 zygzaka... Ale zaraz go zgarniam do wyrka...
Wogóle byłam z nim dzisiaj w sklepie, a on oczywiście wielka gaduła, zaczepia ekspedientki, one coś go pytają, on odpowiada a w pewnym momencie rzuca tekst "pani, a widzisz że ja podrywam ciebie" no poprostu czasem nie moge już z niego...

Kasia :-D:-D udanego masz synka :-D:-D:-D

A u nas noc przespana w całości :-):-) moje dziecko zaczyna mi coraż częściej całę noce przesypiać :O):) z rana oczywiście walka z mrówkami:wściekła/y: Już niewiem co mam robic by sie tego pozbyć z domu :crazy:
Teraz chłopaki po śniadaniu ogladaja Harrego Pottera hehe

Lana Mam nadzieję, że dziś już będziecie w domku
kasia Niezły agent :-D:-D:-D
patrycja Współczuję, nie znoszę robactwa.
Emilka wstała przed 6 i ciągle popłakiwała. Zasnęła pół godziny temu po panadolu i cycu ;-) Nie wiem, czy to od zębów(idzie jej ostatnia dwójka), czy brzuszek ją boli, ale ostatnio gorzej śpi i częściej marudzi.
Wczoraj odparzyła się, chyba muszę iść po tormentiol.

reklama
konniczynka u nas dwójki zaczynaja wychodzic wiec u nas tez marudzenie :no: ale faktem jest ze mniej marudzi niz przy jedynkach górnych ;]
Wyszlismy na spacer i oczywiscie w drodze powrotnej mlody zasnol i spi juz 20min.
Do tego zobaczylam jeża na trawie przy choinkach sąsiada, myslalam ze zyje... a tu zonk... sasiad jak kosil trawe musial go portacic czy cos...:-( ehhhh jak sie tak pomysli ile takich zwiarzatek niewinnych gine to szlak czlowieka trafia :no:
Pati super wiesci, oby dzisiaj wyszli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry