• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
EWI ja też bym w domu zostawiła... Tylko się wymęczysz na tym weselu bo wiadomo jak to z dziecmi... W domu musisz pilnowa a co dopiero w obcym miejscu gdzie pełno ludzi, pełno naczyń i wogóle... Ale jak już S się uprze to tak jak dziewczyny piszą to jest dziecko i śmiało możesz go ubra w jeansy... Jak by ktoś przyszedł na moje wesele z dzieckiem ubranym w koszule i jeansy to wcale bym się nie obraziła ;-)

Witam nowa mame.

EWI ja zgadzam sie z Lana i patrycja,lepiej dzieci w domu zostawic a jesli juz to koszulka i jeansy sluper wygladaja na dzieciaczku ;-)

Patrycja tez bym chciala wyremontowac dom nasz ale cóz.... zejdzie sie chyba jednak..., auto tez drugie potrzebne bedzie od wrzesnia, mam nadzieje ze cos sie wymysli...

U nas tez trzeba wlasnie pomalowac wszystkie pokoje wlacznie z kuchnią... w łazience do tej pory nie ma kolo wanny plytek, przydaloby sie ten czwart pokoj zrobic bo troche materiału jest, okno tez jest... ale znow ojce nam nie pozwalaja dokonczyc, ehhh ;]

Ehhh M jeszcze nie ma:dry: gdzie on jest...:confused:

hejka

nie dam rady Was nadrobić, Zuzia miała dzisiaj tylko 1 godzinną drzemkę i poszłą spać juz o 19.30, chociaz trochę wieczoru dla siebie

vegas gratki dla Martynki, moja tezostatnio wyrywa mi sztucce i chce sama i nawet trafia do buzki:)

A tu Zuzia
DSC07355.jpg

Dziewczyny słuchajcie, Justyna z Julką są w szpitalu:-(:-(:-(
Malutka zaniosła się jak przytrzasnęła sobie rączkę i straciła przytomność, potem odzyskała, ale pogotowie wzięło ją na obserwacje. Robią badania, pobrali krew, sprawdzają czy z płuckami wszystko w porządku. Jestem wstrząśnięta, nawet nie wyobrażam sobie co musi czuć Justyna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry