reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Asiowo chcialabym miec takie podejscie jak Ty.. ja pierwszy miesiac Leny to przeplakalam, sutki bolaly jak diabli, ja ryczalam, Lena ryczala, mialam takie dziury ropa leciala:-:)-(to bylo poprostu straszne a do tego mialam malo pokarmu - chyba przez nerwy..
mam nadzieje, ze przy koljenym dziecku bede miala takie podejscie jak Ty:-)Super mama z Ciebie:tak::-)

Eee tam... :-) Mała uczy mnie niesamowitej cierpliwości i wytrwałości... bywają trudne momenty, ale wiem, że zaraz bedzie lepiej:-) i tak sie tez dzieje... i patrze na tą moją królewne i aż serduszko się smieje:-D Mam tez ogromne wsparcie w mężu i rodzinie (rodzice i bracia)... mimo tego, ze sama tu siedze z małą to i tak... sms, telefon od rodzinki wystarczy, ze czuje sie o wiele lepiej:tak: Mi na szczęscie sutki juz sie goją i nie boli tak bardzo... dopiero teraz mogę sie cieszyc z karmienia małej... ;-) choc jak ma dni, że chce co chwile cyca to one zaś wysiadają.., albo to ja juz sie przyzwyczaiłam do tego bólu:-p heh... Powodzenia Basiu!!!:-D

Hejo:)

Ja dalej niestety 2w1:/

Ale miałam noc.... o 2.30 sie obudziłam bo poczułam ze musze na grubsza sprawe do kibelka, i tak miałam biegunke. Mysle ooo w koncu moze to dzis, a jednek pozniej sie polozyłam i tak przespałam do 10...szok:/ A przeciez przez porodem ma sie biegunke...dziwne to jest

Basiu u mnie pogoda taka sama jak i u Ciebie. Ponuro,leje i w ogole nie da sie z domu wyjsc:/ szok:/
Asiowo no faktycznie Twoje podejscie jest bombowe:) Gdyby kazda mamuska była taka to...oj:):) Naprawde podziwiam Cie ze sie nie zalamałas ani razu:)

Olenka super ze dzidzius pokazał co ma miedzy nozkami. Ja tez nei za bardzo bylam zadowolona gdy sie dowiedziałam ze chlopczyk ale pozniej pomyslałam ze nastepne beda dziewczynki:):) A dziewczynka chciałaby miec starszego braciszka dla obrony itd:)

Jak wam mija dzien? Kurde na taka pogode to sie nic nie chce. Dzis wstałam i sobie pomyslałam ze znów to samo, dzien jak co dzien....:/ czekanie czekanie i jeszcze raz czekanie......

ONA MIKA no mi w czoraj robila cos innego niż zwykle. najpierw mi kake tak rozszezyla jak nigdy, myslalam ze mnie rozerwie.wlozyla tam cos takiego jak lejek(podobie wygladalo) wkladala tam pelno wacikow,wlozyla cos ostrego i mi tam grzebala tak mnie kulo i rozrywalo, wszystko naraz. przepraszam za dziwny opis ale profesionalnie nie potrafie powtórzyc tego co mi mówiła jak robila. i stwierdziła ze zródłem plamienia jest jakies zakazenie grzybicze bodajrze.ANGEL ale ten twoj synuś uparty, musi mu być tam dobrze ze sie nie spieszy:)a u mnie ładna pogoda, przed chwilą wróciląm ze spacerku z siostrzenica...moje maleństwo kochane:)dzisiaj bede robic za jej nianke bo siostra jedzie na badania do gdańska, a potem zrobie wafle...mnnnn...tak mnie jakos wzieło:)

ojeju jak super...GALARCIU GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JEJ SZYBKO POSZLO:)

Galarecia OGROMNE GRATULACJE!! jednak kolejność sie pozmieniała.
Jeszcze Mika mnie wyprzedzi napewno:)

Olenka oj uparty to malo powiedziane. I nic go nie rusza zupełnie, szok:/

Wiecie ile przed porodem moze wystapic biegunka?

Wiecie ile przed porodem moze wystapic biegunka?

Galarecia Gratulacje!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Angel...
Mnie biegunka męczyła kilka dni przed porodem, ale w dniu porodu czyli całą niedziele nie wychodziłam z kibelka:baffled: dzieki temu nie było mowy o lewatywie:p nie przypuszczałam, ze juz się powoli wszystko zaczynało... wiec 3mam kciuki:-) Juz niedługo... czuje to:tak:

Mika idz idz bo w sumie tko wie, moze juz niedlugo:)

Asiowo nio ja miałam tylko raz tej nocy wraz z dreszczami strasznie mi zimno było:/ Oby Cie przeczucie nie myliło:):) Sliczne zdjecie Paulkinki w podpisie:):)

Asiowo nio ja miałam tylko raz tej nocy wraz z dreszczami strasznie mi zimno było:/ Oby Cie przeczucie nie myliło:):) Sliczne zdjecie Paulkinki w podpisie:):)

Mi wykrakała poród Zywa... :-D Tobie ja:-) mam nadzieje:-p wyobrazam sobie jak sie meczysz... i fizycznie i psychicznie pewnie... ale dasz rade! Twarda babka jestes:tak: My z Paulinką 3mamy kciuki bardzo mocno!:-D
dzieki, ale to zdjecie troszkę tu zniekształcone:p

reklama
Asiowo nio to obys miała racje:):) Widac ze z Paulinki wesoła dziewczynka jest:) Ja to sie sama dziwie ze wytrzymuje....ale juz sama nie wiem co robic. Nawet mi sie brzuch nie napina nic zero jakichkolwiek objawow...:/

Tak a propo to gdzie Panna Zywa??

Do góry