Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Asiowo chcialabym miec takie podejscie jak Ty.. ja pierwszy miesiac Leny to przeplakalam, sutki bolaly jak diabli, ja ryczalam, Lena ryczala, mialam takie dziury ropa leciala:--(to bylo poprostu straszne a do tego mialam malo pokarmu - chyba przez nerwy..
mam nadzieje, ze przy koljenym dziecku bede miala takie podejscie jak Ty:-)Super mama z Ciebie:-)
Mam tez ogromne wsparcie w mężu i rodzinie (rodzice i bracia)... mimo tego, ze sama tu siedze z małą to i tak... sms, telefon od rodzinki wystarczy, ze czuje sie o wiele lepiej
Mi na szczęscie sutki juz sie goją i nie boli tak bardzo... dopiero teraz mogę sie cieszyc z karmienia małej... ;-) choc jak ma dni, że chce co chwile cyca to one zaś wysiadają.., albo to ja juz sie przyzwyczaiłam do tego bólu
heh... Powodzenia Basiu!!!
Wiecie ile przed porodem moze wystapic biegunka?
dzieki temu nie było mowy o lewatywie
Asiowo nio ja miałam tylko raz tej nocy wraz z dreszczami strasznie mi zimno było:/ Oby Cie przeczucie nie myliłoSliczne zdjecie Paulkinki w podpisie
![]()
Tobie ja:-) mam nadzieje
wyobrazam sobie jak sie meczysz... i fizycznie i psychicznie pewnie... ale dasz rade! Twarda babka jestes
My z Paulinką 3mamy kciuki bardzo mocno!