reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Angel nie boj sie wywolywania porodu.. nie wiem jak u Ciebie w szpitalu ale u mnie na dzien dobry robia masaz szyjki, potem daja zastrzyk, nastepnego dnia drugi zastrzyk, potem trzeci i jak dalej nic nie ruszy to po 2 dniach robia test oksy i jak ok wychodzi to podaja oksy.. ja po pierwszym zastrzyku ruszylam:-) nie boj sie tego.. bedzie ok.. niby mowia, ze bardziej boli i skurcze sa mocniejsze, ale co tam idzie to przezyc:tak: głowa do gory.. i moze byc faktycznie tak jak Kasia pisze, ze sama urodzic w sobote albo niedziele:tak:

reklama
To przestań o tym mysle, bo im dluzej bedziesz sie zadreczac tym dluzej maly posiedziw Tobie.. widac ma charakterek:-p:tak::-)

Basiu masz racje nie ma co o tym myslec, widocznie nie ejst jeszcze gotowy, trzeba sobie to jakos tlumaczyc w koncu: Wyjdzie jak bedzie jego czas:):) Zmiana podejscia! A co u Ciebie? Jak Ci mija dzien??

Dzien mija mi tak sobie.. na dworze brzydko, a lena chodzi w kolko i jeczy:confused:juz mnie glowa od niej boli.. teraz mam godz przerwy od niej, bo gadam z A na gg a tata sie z nia bawi:tak:

O mój boże!!! co to za pustki??? Dziewczyny jak tak można???
To ja 4godz spacerowałam, potem obiad (to nic że o 19, ale był) położyłam sie i poodpoczywałam,zasnąć nie mogłam więc mówie: "A ide na BB wyżale sie mamuśkom popisze z nimi i mi sie lżej na serduchu zrobi" a tu tak sie zawiodłam... SZOK :szok:...

A tak sobie pomyślałam że mogłabym zrobić liste na zamkniętym kiedy która rodziła (bądź planuje) kiedy ma urodziny, imie dzidzi, nr gg lub/i tel. ale nie mam na tyle danych, i nie mam pomysłu na tytuł... jak jesteście na tak to piszcie mi wiadomosci z danymi a tu poprosze o propozycje tytułów :-) to co wy na to?

Dziecko rossnet.pl
Masakra... To z matkami i zapłodnieniem in vitro oki ale jak będą sprawdzać to czy facet jest genetycznym ojcem dziecka? Tzn że zanim zarajestrujemy malucha to trzeba będzie zrobić test na ojcostwo??? :szok: Koszmarek jest przecież w takiej sytuacji...

No i oki jak jeszcze dziecko jest naprawde tego faceta któremu kobieta mówi że jest ojcem... gorzej jak okłamuje żeby dziecko miało ojca...:baffled:

Matko... ale ja mam ostatnio noce:zawstydzona/y: Paulinka jakby sie zaczeła bac ciemności albo czegos i nie chce w ogole spac sama:-( nie daje jej sie uspic... wczoraj walczyłam do 23 i znow padłam... oczywiscie z nia w łózku:no:dopiero teraz połozyłam ja w swoim lozeczku i spi... zobaczymy jak długo. Mam nadzieje, ze dzis pospi w dzien chociaz 2 godziny to i ja sie wyspie, bo ostatnio bardzo mało spie... i wieczorem bede walczyc do skutku!!! Nie dam jej ze mna spać:-p:-p:-p:-):-):-) Nie poddam sie... tylko, ze musze byc w miare wypoczeta:tak: Paulina nie bedzie miec tak łatwo z mamusią...:-p w ogole meczy ja w nocy katarek, ale w dzien przechodzi... ma ta kropelki w sprayu, ale pomagają tylko na chwilkę, a katarek znów wraca:zawstydzona/y: czyzby chory tatuś jej co sprzedał... :confused: Narazie nic poza tym jej nie dolega wiec jezcze próbuje zachowac pokoj... zobaczymy jak długo:-p

reklama
Asiowo glowa do gory:tak:Zrob tak jak piszesz, nie daj jej wygrac.. ja tez tak mialam, Leni nie chciala spac w lozeczku, ale tak dlugo z nia walczylam, ze wygralam, bo mala padla.. teraz tez tak mam.. Lena odkad Adam wyjechal cche spac ze mna.. o 23 sie budzi i chce do lozka, ale ja podchodze i ja usypia.. ostatnio, co godzine musialamw stawac ale w koncu o 2 padla na dobre i spala do 5 rano u siebie:tak:wiec widzisz, nie mozna dac za wygrana.. nie wiem daj jej moze swoja koszulke zeby czula Twoj zapach:-)
a co do katarku to masz sól morska?? sproboj tym i np Frida jej odciagnac.. a jak sie to bedzie utrzymywalo to idz do lekarza.. ja dla malej na katar mam kropelki NASIVIN - dla nas sa rewelacyjne.. Lena po nich oddycha swobodnie i naprawde pomagaja.. moze tez dlatego Paulinka nie chce spac w lozweczku, bo meczy ja ten katarek - Lena dokladnie tak samo sie zachowuje..

Do góry