Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no trudno - potem trzeba ja przenosic do lozeczka.. ale idzie przezyc.. za niedlugo bedzie juz sama spala:-)
Lena przychodzi do nas do lozka miedzy 3-4 nad ranem a i tak nam niewygodnie..
. ale juz niedlugo bedziemy wiec wlasne mieszkanko, lena swoj pokoik wiec luz:-)
Masakra... nie wygodnie mi było, bo musiałam uważać, żeby małej krzywdy nie zrobic. Dziś tatuś obudził się o 4 rano i szukał małej w łóżku i był w wielkim szoku jak spojrzał na łóżeczko:-) Ale byłam z siebie i z niej dumna

szukalismy Lewny w koldrze.. jak nie ja to adam i tak na zmiane..tylko, ze ja mialam takie schizy jak mala karmilam piersia bo mi sie przysypialo i nie pamietala, zeby Adam ja bral ode mnie

No... ja tez tak mam jak sobie przysypiam z małą, bo Paweł zawsze ja ode mnie zabierałAsiowo my ez mielismy z Adamem takie schizyszukalismy Lewny w koldrze.. jak nie ja to adam i tak na zmiane..tylko, ze ja mialam takie schizy jak mala karmilam piersia bo mi sie przysypialo i nie pamietala, zeby Adam ja bral ode mnie
![]()

smieszne to

Co do spotkania to fajnieby bylo:-)Bedziemy musialy sie kiedys zgadacNo... ja tez tak mam jak sobie przysypiam z małą, bo Paweł zawsze ja ode mnie zabierałsmieszne to
No! Musimy sie kiedys spotkać, wykorzystac to, z etak blisko mieszkamy:-)
No! Paulina w koncu sie budzi... bo spi i spi![]()
a Ty kozystaj z tego, ze mala spi..
wiec chwila spokoju i wolnosci