reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No wiesz dziwnie by to wyglądało jakbym sama ze soba pisala... Więc zajęłam sie tą całą listą... Teraz frytki smaże bo mi sie nudzi i mam ochote cosik wszamać :-)

Nio w sumie troche glupio, ale tylko troche:):)

Ja chyba zmykam do meża bo sam siedzi, zal mi go troche:) Jeszcze chwilke posmigam po pokoju w celu relaksacyjnym i do wyrka:) Kurde nie zebym cos mowila ale po terminie jestem i chciałabym sie juz laskawie rozpakowac:) Hellow bez kitu slyszy mnie ktos?! No dobra ide juz. Nio to AHOJ babeczki:) Dobranoc, slodkich:)

Heeeeeej! Widzę, że od wczoraj prawie nic się nie ruszyło... nie mogę tylko uwierzyć, że Angel wciąż w dwupaku :szok:
Pogoda do d***... jutro do lekarza na 18:00 jedziemy.
Dzisiaj ostatnia nocka mojego R., wreszcie...!
Dziś dzwoniła do mnie moja koleżanka, która też jest w ciąży (termin ma dzień po mnie :-p) i okazało się, że jest w szpitalu, bo miała ciśnienie za wysokie (150/90)
No, ale może jutro już wyjdzie. No i wyobraźcie sobie, że będziemy mieszkały przez ścianę, super :p

Ostatnia edycja:
Czesc Wam dziewczynki :) Widze ze tu taki ruch ze bieda cos napisac :p ale co sie dziwic wkoncu jest lato pewnie ruszy sie cos jak zacznie byc deszcowo a pozniej snieznie :)
Ja caly czas zajeta mala co raz to mniej spi i tak nie ma zabardzo czasku wejsc i pisac jedynie to Was podczytuje:) Dzisiaj bylam u lekarza I z Zuzka i filkiem ! Zuzia wysypka na buzce ale ponoc niegorozna typu potowka tylko bardziej rozjatrzona , dostala masc i ma zejsc :) , a Filek wysypka na pupci , lekarka mowi ze od pampersow bo goraco i mu sie tyleczek poci i dlatego a ja mu tylko na noc zakaladam wiec nie wiem , ale tez ma masc i zobaczymy :)
Z moim R juz lepiej zobaczymy co bedzie dalej , mam nadzieje ze tylko lepiej !

GALERCIU GRATULUJE SYNUSIA:)

Angel widze ze Ty nadal w dwupaku biedactwo :( Poseksuj sie wkoncu jak ci radzimy :p Zobaczysz jak szybko wyskoczy :):-)

hej Mamusie;-)
U nas dalsze problemy ze spaniem, ale juz na szczescie lepiej... :-)
Wczoraj Mała zasneła ze mną na wersalce ok 22, zaniosłam ja do łóżeczka i na szczescie przespała sama do 1:45, pozniej jedzonko, zmiana pieluchy i zasneła przy cycu o 2:20:-) Czyli całkiem niezły wynik:tak: Obudziła sie o 5:30... i zasneła dopiero po 7 przy mnie i teraz spi w łóżeczku:-) w srodku nocy jej mowilam, ze mama sie nie podda, nie bedzie ze mną spać, itd... i zasnęła:tak::tak::tak: Od czegos trzeba było zaczac wiec zaczynam od samodzielnego spania, pozniej powalczymy o samodzielne zasypianie, ale z tym moze byc ciezko... :blink:
w ogóle dzis jestem mega szczesliwa:-D w koncu obrączka mi weszła na palec:-):-):-):-):-) wiecie jak ja sie ciesze!!!!!!!!!!!! Aż do męża musiałam zadzwonic:-p juz nie jestem panną:-D:-D:-D wiecie jak mi brakowało tej obrączki, w prawdzie palec jak balonik, ale obrączka siedzi:-):-):-) w koncu!!!!!!!!!!

Asiowo to super:-)i ze wzgledu na Paulinke i ze wzgledu na obraczke:-)
Co do zasypiania to zastanawiam sie czemu Paulinka tak sie na Ciebie "uwziela";-):tak:hmm ciekawe jak w prawdzie nie karmilam dlugo piersia, bo tyko niecale 3 tyg, ale Lenka po kazdym karmieniu bla odkladana do lozeczka bez protesow..a jak nie chciala spac to gapila sie na sufit.. potem sobie gaworzyla.. ciekawe.. :-)taka coreczka mamusi:tak:

reklama
No... ale możliwe, ze przez ten katarek potrzebuje wiecej mamusi... :-) Bo problemy sie zaczęły jak ją dopadł..., teraz powalcze troszke i mam nadzieje bedzie łatwiej:-) Jejku, ale dla tego bąbelka wszystko mogę zrobić, nawet nie spać w nocy:-p

Do góry