Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

) i okazało się, że jest w szpitalu, bo miała ciśnienie za wysokie (150/90)

Obudziła sie o 5:30... i zasneła dopiero po 7 przy mnie i teraz spi w łóżeczku:-) w srodku nocy jej mowilam, ze mama sie nie podda, nie bedzie ze mną spać, itd... i zasnęła

Od czegos trzeba było zaczac wiec zaczynam od samodzielnego spania, pozniej powalczymy o samodzielne zasypianie, ale z tym moze byc ciezko... 
w koncu obrączka mi weszła na palec:-):-):-):-):-) wiecie jak ja sie ciesze!!!!!!!!!!!! Aż do męża musiałam zadzwonic
juz nie jestem panną

wiecie jak mi brakowało tej obrączki, w prawdzie palec jak balonik, ale obrączka siedzi:-):-):-) w koncu!!!!!!!!!!
hmm ciekawe jak w prawdzie nie karmilam dlugo piersia, bo tyko niecale 3 tyg, ale Lenka po kazdym karmieniu bla odkladana do lozeczka bez protesow..a jak nie chciala spac to gapila sie na sufit.. potem sobie gaworzyla.. ciekawe.. :-)taka coreczka mamusi