reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malwina- dzięki za przepis,nie bardzo lubię piec, ten przepis jest w sam raz dla mnie. Wkrótce Adaś ma urodziny i chciałam coś samemu zrobić:):):)

klaudix- mój z Om miał być 11 czerwca(wypadało wtedy Boże Ciało), a z usg 30 maja. Też nie wiedzialam czy nie urodzi się w jakieś święto. Ale posiedział długo,bo urodził się 22.06- ale też fajnie,bo w pierwszy dzień lata, no i też tatuś miał prezent na dzień ojca.

Wogóle tak ciekawie się złożyło,ze urodził się tak jak ja w poniedziałek, o tej samej godzinie tylko 2 tygodnie wcześniej.

Niunia- a czemu się rozstajecie? a ty jesteś w ciąży? On wie?

Ostatnia edycja:
reklama
hehe Lenka to muszę Ci powiedziec, że Twój maluszek zrobił Ci cudowną przedurodzinową niespodziankę;-)
Ale skubaniec też sobie posiedział o wiele dłużej...

Wiadomo, że te terminy są orientacyjne, także nie ma co się nastawiac... Ważne żeby kontrolowac wszystko u lekarza... Ale pewnie jak sama wiesz z doświadczenia, czas w tym momencie strasznie się dłuży...

Kaamaa Tak jak ja nie lubię sernika, tak tego bym chętnie spróbowała:tak:
Niunia A co się stało? Uszy do góry, wszystko się ułoży :*
Klaudix Mój Kacperek się za to pospieszył, 1go czerwca odeszły mi wody, urodziłam 5go, a miał urodzić się 5go lipca:)
Malwina Zuzia wygląda jak Aniołek :tak:
Zupkaogorkowa U mnie jest tak, że jakby mnie Ola nie kopała to bym nie wiedziała, że jestem w ciązy:-D na razie zero dolegliwości, oj i frytki też lubi, oj lubi:-D
Justyna Tym razem przegiął, uwierz mi.
Patrycja Jak mieszkałam we Lwówku, to też mieliśmy masę mrówek i sypaliśmy jakiś różowy proszek :)

Moje chłopaki śpią, jeden po służbie, drugi po spacerku :)

Agosia Łoo to mały naprawdę zaszalał cały miesiąc wcześniej... Ale fajnie...:) Pewnie lekkie zaskoczenie było??

Niunia on nie zasługuje na Ciebie, co to za facet który takie rzeczy mówi przez smsa... Masakra... Tobie życie się ułoży i będziesz szczęśliwa.. Zobaczysz!!!

niunia kurde, co za idiota! A mieszkacie razem? Musicie się spotkać i wszystko obgadać. Nie rozumiem go. A wcześniej jak się zachowywał, źle czy nagle mu tak odbiło? Poradzisz sobie, musisz być silna, a jego olać!
klaudix i to jeszcze jak, w ogóle nie byłam przygotowana a tu wstaję rano i mi wody odchodzą:-D teraz się z tego śmieję, ale wtedy byłam przerażona.

Ostatnia edycja:
Agosia, rozumiem, bo samam byłabym przerażona... Niby pod koniec ciąży jesteś już w miarę przygotowana, ale wiadomo sam poród odkłada się w myślach na później... hihi Pewnie do tej pory mały Cię zaskakuje?? skoro zrobił to od samego początku??:-D

Wiem Niunia, bo rozmawiałyśmy na ten temat... Nie wiem co powiedziec...
Choc wiem, że to teraz idiotycznie zabrzmi, uważam , że dobrze że stało się to tera niż mielibyście trwac w takiej atmosferze jaka ostatnio była... Wykończyłabyś się psychicznie... Wiem, że masz złamane serduszko, ale zobaczysz wszystko się ułoży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pamiętaj, że masz bombelka pod serduszkiem i dla niego musisz byc silna!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny to zdjecie zrobiłam jeszcze przed tym jak wywalił sie na róg deski na warsztacie , teraz ma limko pod oczkiem. bidulka

niunia kurde moze jeszcze Wam sie poukłada, trzymam kciuki

A ja urodziłam Zuzie tydzien przed terminem wiec naszczescie nie musiałam czekać:)

klaudix i młodamamusia moze Wam dzieci zrobią psikusa i rzeczywiscie w dzien dziecka wyjda:)

Zuzia zasnęła wiec nuda

Do góry