• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam :) dzis mniej do nadrabiania mialam. wczoraj gosci mialam i jakos czasu nie mialam zeby zajrzec. posiedzialam sobie z kolezanka i jej Julcia. taki maly urwis ze szok. wszedzie biegala i rozwalala. rybki ciaskiem mi nakarmila.. a pozniej ciocia z wujkiem przyszli i sobie siedzielismy z rodzicami i z nimi. Kacper goscinny strasznie. dopoki goscie byli nie chcial spac i gadal sobie po swojemu i z dziadkiem sie klocil ;p

vegas dziekuje, spotkanie bardzo sie udalo :) wesolo bylo z Julcia :)
ewi powodzenia w jazdach. ja sie wybieram na prawo jazdy i jakos sie wybrac nie moge..
agosia zdrowka ;*
liza ja bym do niego nie dzwonila tylko od razu na policje.

reklama
Witam

A u nas w nocy burza była i od rana pada.
Ja robie Zupkę a Zuzia mi pyskuje i opowiada rozne rzeczy, włąsnie weszła na stół:szok:

agosia zdrówka
lana fajnie ze dzieciaki sie wyszalały

beacia to fajny dzien za Wami

lolkak to tez póżno chrzcicie małą?

ewi to fajnie ze zaraz jezdzić bedziesz:)

Normalnie nie moge z Zuzi , chodzi i na wszystko mówi dadne(ładne)

A wogóle to taka cisza tutaj dawno nie była...

Malwina jak sie wakacje zaczną to troszke bedzie ruchu ;) ale to tez różnie własnie bywa u nas;-) zalezy od roku:P

Dodzwonilam sie do tego sąsiada, mial szczescie ze rano sie nie dodzwonilam bo bym taka mila nie byla ja teraz:DDDD no i powiedzial ze nie beda tak rano wlaczac, kolo 6 dopiero, i cud... moze sie wyspie... no i potem wracalam ze spacerku akurat on przyjechal i sam zaczol do mnie gadac ze to akurat wiatr dzis wieje w nasza strone to glosniej slychac, no i ze jeszcze 5 dni i czeresnie oberwą! oby! tyle dni jeszcze wytrzymam.... nie bede jaj na policji robic, wiem ze dla niego to kasa i wszystko rozumiem a najbardziej mnie wkurzalo tylko to wlaczanie tego po 5... bo wyłaczaja kolo 20, takze luz.
Miki spi, sos mi sie gotuje... ogarnięte w domu jest mniej wiecej :-D

malwina przynajmniej wiesz, ze dziecko masz w domu :) ja to lubie takie male mądrale, takie smieszne sa. juz nie moge sie doczekac az Kacper taki bedzie.

liza w sumie to moze i dobrze ze sie z nim dogadalas.i oby te 5 dni byly 5 dniami :)

Kacper mi zasnal, obiad dla rodzinki ugotowalam, prosty, bo prosty ale jest. za duzo czasu nie mialam to wymyslilam piers z kurczaka w sosie smietanowym i ryz do tego. zostalo mi jeszcze poodkurzac, ale mi sie nie chce za bardzo

beacia no jeszcze troszke musisz poczekac:)
Ja to nie moge sie doczekac jak Miki bedzie taki jak Hania Daniel:tak: ehh
Tutaj fotki z wczoraj:D

edit. No która napisze posta 54000?;-)

Załączniki

• DSC03379 - Kopia.jpg
    DSC03379 - Kopia.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC03359.jpg
    DSC03359.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC03335 - Kopia.JPG
    DSC03335 - Kopia.JPG
    77,3 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC03387 - Kopia.jpg
    DSC03387 - Kopia.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Lana wziełam sie na sposób, robie serie zdjec i wychodzą takie super fotki!:-) hehe
No hania taka jest laleczka mala:))) córunia mamusi, choc nie powiem ma te swoje humory czasami ze wymiekam...

ejjj laski gdzie polowe dziewczyn wcielo?:-D:dry:

Cześc Dziewczynki:-)

Ale się wściekłam... wrrr....
Nie było mnie tu jakiś czas, bo jak na złośc wyczerpałam limit na bezprzewodowym internecie...
Ale ładnie chciałam wszystko nadrobic. Więc siedzę tu już dłuższy czas, czytam Wasze wpisy i jednocześnie pomalutku Wam odpisuję i jak na złośc zawiesiła mi się strona i.......... wszystko co Wam odpisałam to utraciłam:(:(:(:(:(:( Teraz już nie dam rady czytac od początku, bo Filipek zaraz wstanie...
Musicie mi wybaczyc, ża nie odpiszę...:-(

Heja
Ja cos dzisiaj sie marnie czuje wiec nawet nie chcialo mi sie do komputera podejsc wczesniej..
Liza powtarzam jeszcze raz, zadzwon na policje, a nie sie bedziesz meczyla... Ty jak Ty ale szkoda dzieci.
Dziewczyny a co z ixidixi zaglada ona czasami tutaj?/
Liza slicznie masz dzieci :)
Klaudix dlatego ja otwieram sobie wordpada i tam odpsuje a potem tylko kopiuje i wklejam :)

Violett Na pewno następnym razem tak zrobię..niepotrzebnie się tylko zdenerwowałam... wrr...

U nas pogoda taka niemrawa to też nic się nie chce...:/

aaa Lizka zdjęcia prześliczne:-)

reklama
Hej Wam:)
U nas pogoda w kratkę. Nie jest zimno, ale chmury przeplatają się ze słonkiem a rano nawet padało. Mała śpi już godzinę, mąż w pracy. Dusznoo strasznie. Mogłoby popadać.

Liza aleś mi smaka na basen zrobiła. My jeszcze nie rozkładamy. Pamiętam jak Mała szalała rok temu w swoim baseniku, oj ale miała frajdy, w tym roku na pewno więcej jej mieć będzie bo o rok starsza jest:D Wtedy to tylko siedziała i na pół leżąco była bo tylko tyle umiała:)

Agoosia dzieci są odważniejsze niż myślimy:) zdrowiej tam;**

Violett Ixi już nie zagląda od bardzo dawna. Ale nie mam pojęcia co u niej.

Klaudix jak Filipek?:)

Ja dziś mam mega lenia. Pazurki musiałabym pomalować w dłoniach bo jutro to nie znajdę czasu przy sprzątaniu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry