• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malwina to już jak mam do wyboru Pszczynę czy allegro to wolę kupić na miejscu i przesyłki nie płacić:)
Beacia no widzisz:D szkoda się mówi:P
Justyś super, że się odezwałaś. Mam nadzieję, że wyniki będą dobre;** impreza dopiero w sobotę a już sprzątasz?:D
Gosia oj mam nadzieję, że dobrze to przyjmie.

my już po obiedzie, alem się objadła. J śpi po pracy to się przejdę z Małą na ogród:)

reklama
AGUSIA on podejrzewam że przez długi czas udawałby że nie ma drugiej dzidzi w domu... nie reaguje wogóle na takie maleństwa... Co do auta to te niemieckie zazwyczaj mniej powybijane bo lepsze drogi mają, tak więc mam nadzieje że będzie oki, a my tu jeszcze blisko granicy to można ściągnąc sobie
GOSIA oj to "zaszalałaś". ja też powoli zabieram się do rezygnacji, boje się jak zareagują bo mam naprawde świetną atmosfere i szefostwo, wszyscy po kumpelsku i na równi, ale niestety małe zarobki i dojazdy, najpierw musze znaleźc coś na naszej wsi... no i trzymam kciuki za rozmowe z mężem
VEGAS ja mam sandałki ale niestety niebieskie... bez rzadnych samochodów i wogóle... ale rozmiarówka też pamiętam że była w nich dziwna... tak to już jest...

Agosia tak karmię piersią. Ale raczej nie zjadłam czegoś innego niż zwykle... Albo rzeczywiście mały za dużo stanowczo wcina albo może pomału kolki mu się zaczynają?!

Kasia Ale to dopiero pare dni więc spokojnie, na pewno się nauczy. A tym badziej jak dużo wypił na wieczór:-) Powodzenia:-)

Boshe Kobitki wszystkie sprzątacie, aby ja się opierdzielam:-D

wiem że to początek ale z praniem nie wyrabiam, dobrze że jest ciepło to w majteczkach i bluzczce śpi ale prześcieradła to masakra, nie nadążam prac... mam nadzieje że pójdzie szybko tak jak z odpieluchowaniem w dzień i na drzemki...

Młody śpi, stary też zresztą, a o 18.30 idziemy na koncert... tka wiocha a bez okazji koncerty robią... LIBER i Sylwia Grzeszczak, nie moja muza ale Pelek sobie poskika

beacia dziekuje, własnie słyszałam, że bardzo dobre i pomaga to cudo:-)
Młoda widze że maluszek śpi tyle co mój... tk mam w przeciągu dnia, w nocy co 2,5- 3h sie budzi, ale ciężko mi go uśpic:/ a ak u Ciebie?i jak badania? w ogle tak szybko Was na bioderka wysłali??? podobno od 6tyg dopiero...
Malwina tylko piersią karmię...
Agosia mozeliwe, moze to ta pogoda... nie wiem juz sama...

z oli juz dobrze ale antybiotyk ma brac do piatku......jestem umeczona podejrzem ze ida jej zeby ciagle placze i nic nie moge zrobic wkoncu zasupia..
justusdaj znac jak bedziesz miala wyniki

dziewczyny co jest dobre jak ida zeby jakis zel czy co doradzcie.........

Ostatnia edycja:
o zabkach widze rozmawiacie. ja tez uzywam dentinox ale moj kacper to uwielbial zlizywac mi go z palca, zanim go polozylam na dziasla to on juz go zlizal. hehe :)

mloda dobrze ze z bioderkami wsio okej :) my pamietam sami musielismy sie rejstrowac i dopiero maly mial kolo miesiaca nas przyjeli i pozniej na 3 miesiace kontrola.

z mlodym bylismy na spacerze i stwierdzilam ze nie bede patrzyla czy jest wiatr czy nie. zaczne go i do tego silniejszego wiatru przyzwyczajac. wykapany skarb moj, teraz wariuje z ciocia.

Beacia i dobrze robisz. Dziecko musi się hartować. Moja Perła urodziła się w spore mrozy, wózek kupiliśmy w styczniu i od razu spacery się zaczęły. Wiadomo nie jak było poniżej -5 i silny wiatr, ale tak to się chodziło na spacery nawet przy 0 stopni. W pokoiku 19 stopni było i dziecko fajnie zahartowane do dziś dnia jest.

reklama
no vegas ja na spacery z Kapim wychodzilam nawet jak bylo -10 jak slonko swiecilo, w domu cieplo mamy, ale nie ogrzewamy sami i ciezko nam zbic temp do 19, u nas bylo 24st. grzejnikow nie dalo rady zakrecic bo cieklo, trzeba je wymienic ;/ lece malego uspic. jak mi sie uda to wejde jeszcze a jak nie to do jutra ;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry