• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja czekam aż Mała zaśnie, usypia się, potem zrobimy sobie z małżem kolację i obejrzymy film ''Tato''. Sporo razy widziałam, ale bardzo mi się podoba.

reklama
BEACIA popieram hartowanie. My też hartowaliśmy całą zime, sypiał w chłodnym pokoju, na dwór chodziliśmy w tym roku nawet przy -10, wiosną i jesienią w samych majtkach i koszulce po domu, oczywiście wiem że wasze dzieci są młodsze ale jak Kacper był młodszy i mieszkaliśmy w bloku gdzie w sypialni poniżej 22 zbi nie szło nawet zimą to właśnie co chwile katar i później powiedziałam koniec i dobrze że okazja się trafiła przeprowadzic
MŁODA śliczny twój Rafik jest. słodziaczek
ELWIRKA my też używaliśmy bobodent ale Kacper traktował to jako smakołyk... Ale ostatnio słyszałam rozmowe pań u mnie w barze, obie miały dzieciaczki poniżej roczku i właśnie o ząbkach gadały to jedna drugiej Tantum Verde polecała właśnie, zdziwiłam sie, Kacper używał do gardła go jak miał ok 1,5roku a taki maluch? nie wiem, niby to jest ziołowe ale, no właśnie zawsze jest jakieś ale...

kasia my tantum verde uzywalismy na gadrlo u malego jak mial niezyt gardla i to calkiem niedawno lekarka nam przepisala. ale zeby na zeby to stosowac? dziwne...

vegas ja tez troche ogladalam, ale stwierdzilam ze pojde sie wykapac i pozniej trafilam tutaj :)

maly spi, ale pewnie za jakas godzinke sie na cyca obudzi, wiec chyba nie bede sie kladla spac nawet.

Dzień dobry :)

U nas dziś pobudka po piątej, malutki już w pełnej aktywności fizycznej, po śniadanku:-)

Kasia Pięknie wyglądałaś:-):*** ja mam na youtube taki 4 minutowy skrót ze ślubu i wesela, co kamerzysta zmontował i wrzucił jako swoją reklamę.
Justyna Jak sąsiedzi?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry