• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek no to robi imprezke..

kurde musze sie wyzalic moi tesciowe nie przyjada na chrzciny w d................

a moje dziecko nowa umiejetnosc zdobyla z siedzenia przewraca sie na brzuch

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek ogarniam ale niewiedzialam co mam poodpisywac:-p hehe
Elwirka to szkoda ze nie przyjadą ale wiesz, moi tesciowie nie byli różwniez na chrzcinach Mikusia... ;-)

My wrocilismy z dworku, no i dzis odwrotnosc tego co bylo, G O R Ą C O! :-D :tak:

Yyy wiesz co.... powiem tak, moi rodzice i tesciowie sie nie lubią, no i podobno chorzy byli. o tak napisze, ale juz na roczek przyjechali:tak: i bylo, oki, zreszta tesciowa polowe rzeczy na impreze zrobila bo my mielismy ciezką sytuacje i mamy, a moja matka nic, przyszla na gotowe i poszli, miki do tej pory nawet skromnego prezenciku od nich nie dostal :no: a oni juz wesele zaliczyli i swoje imieniny wyprawili.... glupią mala zabaweczke by kupili, a tu nic....

Liza a Ty z teściami mieszkasz czy na swoim??

Elwirka a to biedna ta Twoja mała ale będzie miało to jakieś konsekwencje w przyszłości?? Sorry że tak pytam nie jestem w temacie jak nie chcesz nie odpowiadaj:)

Ja dziś rano też nie ogarniałam:D A i się teraz straszliwie zdenerwowałam bo dostałam e-maila z uczelni ze jutrzejsza rozmowa została przeniesiona na wrzesień i już nie wiem czy jechać czy nie!!! Oczywiście napisali po 15 żeby do nich nie dzwonić co za łajzy!!! I wygląda na to że przez całe wakacje nie będę wiedziała na czym stoje!!!! Wrrrrrrrrr

Hej:)

Ale dziś upał był u nas a ja musiałam w pracy być a nie na słońcu w bikini:( Ale teraz skoro zarobię to będę na solarium chodzić, a jak:P Gdzieś się opalić trzeba a ja blada nie mogę być bo mi się humor pogarsza:D A na week też mają być upały to chociaż wtedy poleżę na słońcu.

Dziś było jeszcze lepiej w pracy bo Nikola już całkiem do mnie przyzwyczajona. Śmieje się do mnie, tuli, fajnie się bawimy:) Mama Nikoli zauważyła, że fajnie się dogadujemy:)

Po powrocie z pracy /po 15/ spędziłam czas z córcią na ogrodzie, potem wykąpałam ją i teraz się usypia bo cały dzień nie chciała spać i już zmęczona jest.

Malutka nauczyła się wczoraj mówić ''tu'', i se rządzić zaczyna:D Nie wiem czemu, ale kiedyś nie zauważyliśmy i Martynka teściowej z cukierniczki łyżeczką cukier podjadała jak siedziała przy stole, i u nas też otwiera szafkę taką na dole i sobie cukier wyciąga. Wczoraj wyciągła i mi mówi ''tu'' pokazując na pokrywkę, i że niby tam jej mam nasypać cukru:D Wariatka:D
Ale rozczula mnie jak odpowiada na pytania ''tak'' lub ''nie''. Kiedyś to przecież było nie do pomyślenia by powiedziała słowo ''tak'':) Teraz to jest na porządku dziennym, komunikacja już na wysokim poziomie:D

Elwirka gratki dla córci;*
ViKamcia to świetnie, że chociaż w ciągu dnia Małe nie dają Ci popalić. Może z czasem i z zasypianiem nie będzie problemów. A to mają razem pokoik?
Lenka trzymam kciuki!
Młoda boski Rafcio, uśmiech EXTRA!
KasiaF może ma jakiś problem w pracy? Pytałaś go?
Rox wow, super masz kolor włosów. A Boo ze zdjęcia jak 3 latek, aż się wierzyć nie chce, że jest w wieku Martynki niemalże:D

Jestem
laugh.gif

Młody śpi .
Włoski zafarbowane . Jeszcze mokre
laugh.gif
zobaczymy co z tego będzie
wink2.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
wink2.gif

Zobacz załącznik 370308Zobacz załącznik 370309

rox mam to samo, muszę sie ścinać co 2 miesiące nawet jak zapuszczam ale ja z długości tylko koncówki podcinam, a górę mocno cieniuje. Mój Kacper tez ze mną do fryzjera łazi bo zarasta równie szybko
KasiaF Może zdał sobie sprawe, że wolność już nie wróci i nie umie sobie z tym poradzić. Bo wiesz niby byliść razem ale teraz macie dokument na to to ze ty jesteś jego, a on twój:-p
Vi nie no skoro ak ci świetnie idzie to może trzeciego dzieciaczka zmajstrujecie:-p a tak na serio to przydałby sie wam synuś:-D
kasiek88 widać ze ty z "moich stron" jesteś bo obie mamy wciaż takie same warunki pogodowe:-D
vegas ciesz sie bo za niedługo może ci odpyskować na twoje gadanie " no mama pestań" jak mój Kacper jak go ochrzaniam;-). Super że tak ci dobrze idzie z tym wszystkim. Szczęśliwe dziecko to szczęśliwi rodzice:-) i bardzo dobrze. Kto wie może za miesiąć dostaniesz podwyżkę:-)
młoda o jaki słodziak:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry