• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KASIEK widze że u nas tak samo dzieci zrobione ;-) tzn z tęsknoty ;-) ja też na święta BŻ pojechałam na 2tyg do niemiec do rodziców, i jak wróciłam to żeśmy młodego zmajstrowali... Eh, pamiętam w sylwka opijałam fakt że mi się kuzyn urodzi a po 2mieś dowiedziałam się że sama rodzic będe za kilka miesięcy... :-)
UMI to nie to... to raczej właśnie praca... eh... już mam dośc tego jak M wraca taki skwaszony... wyciągnęłam go nad jeziorko odpoczął trochę i mu się język troszke rozwinął... Wymyślają im w cukierni jakieś inne zajęcia które nie należą do ich obowiązków bo są wakacje i mają mniej pracy bo produkcja do szkół nie idzie, i tak wymyślają im generalne porządki, a jeszcze dzisiaj się dowiedziałam że do malowania ich zacągnąc chcą... oj wyjdziemy z kredytów i niech on zmienia tą prace... bo jeszcze takie godziny lipne że masakra

reklama
Dzień dobry :-)

Dziewczyny meldować się :-)

Kasiek
Liza
Vegas
Rox usprawiedliwiona !!
Justyś
Umi
Beacia
Mariolcia
Daffi
Anetka
Elwirka
Malwina
Lenka
Kamcia

MELDOWAĆ SIĘ !

dzień dobry!! jak się spało wszystkim przyszłym i obecnym mamusia?? mi byle jak znowu ten ból brzucha ale za tydz w piątek wizyta u lekarza a teraz was po wolutku nadrobię...

Mały mi sie dziś o 2 w nocy obudził i stwierdził, że on juz nie chce nyny i mam mu czytac baje... nie spał do 4 non stop cos paplał. A potem obudził sie o 5:30:/ i stwierdził, ze jest bardzo głodny

Młoda
Ta lista obecności cos nie po kolei:-p
KasiaF Tak to teraz właśnie jest. Mój T. kiedys pracował jako elektryk, ale oprócz tego kopał rowy i jeździł na małej koparce, bez żadnych uprawnień. Bo wiesz szef kazał... - 15 stopni a oni rowy kopali... to nic że ziemia zmarznieta... Wykorzystywanie ludzi okropne...

Dzień dobry wszystkim:D Melduje się Domka nie śpi od przed 7 bo przebudziła się bo pielucha się zalała to ją przebierałam to zobaczyła spakowaną walizkę to na równe nogi i baba i auau i a i świnki. Odezwę się jak dojedziemy do rodziców na razie ogarniam:D

witam.. noc okropna, Kacper zapalenie oskrzeli, ja zapalenie gardla i chodze pociagająca (katar mam) ;/ oczy to mi wyplywaja normalnie.chcialam wam poodpisywac wczoraj ale nie mialam sily a dzis juz nie pamietam co chcialam., wiec przepraszam ze tylko o sobie, ale dzis postaram sie byc na bierzaco..

reklama
I ja się melduję, humor już o wiele lepszy... pogoda też, z mężem lepiej. na dzisiaj sobie sprzątanie zaplanowałam, bo w sobotę nic nie wiadomo, zawsze w weekend coś wyjdzie... i nigdy nie ma czasu posprzątać...

Elwirka, szkoda że teściów nie będzie na chrzcinach, a wiesz dlaczego?
Kasiek, oj nieciekawie z tą uczelnią, szkoda że rozmowę przenieśli... a uczelnia w jakim mieście? Bo widzę że z lubelskiego jesteś :-)
Vegas, to gratulacje dla Martynki za nowe umiejętności:-)
Młoda, Rafałek jest super :-)

Umi, to nie zgadniesz co szefowie mojej mamie wymyślili.:eek:
Jest sprzątaczką w sklepie spożywczym.... ALE oprócz sprzątania staje też na stanowisku warzywa owoce, ryby podaje, pieczywo wykłada, niekiedy też wykłada z magazynu towar na półki... i ciągle dostaje ochrzan że coś jest niezrobione... no bo jak jedna osoba ma pracować na tylu stanowiskach.
a ostatnio to szefowa zabrała moją mamę, na budowę, i tam miała sprzątać... wiecie... podłogi, okna, glazurę wyczyścić... MASAKRA. nic tylko PIP nasłać:szok:
teraz jest na urlopie w Niemczech, ale jak wróci to ja z nią porozmawiam o zmianie pracy, wiem że nie jest łatwo o tak o, ale ona nie jest co raz młodsza, co raz gorzej się czuje... kręgosłup siada, nogi puchną... no bez przesady...
Beacia, zdrówka życzę wam:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry