HEJKA
Nadrobiłam ale wczoraj i już nie pamiętam co miałam odpisac... Chyba apropo urlopu dla tatusia... Z tego co ja pamiętam jak młody się urodził to mój brał urlop okolicznościowy. Też przysługują 2dni w roku... teraz na ślub też mógł brac ale w końcu nie wiem czemu nie wziął...
UMI ja też tak mam z małym... jak widzi że trzymam aparat to od razu pytanie "czemu robisz mi zdjęcie" i milknie... ostatnio go trochę w kąpieli nagrałam... ale tego niestety nie wstawie na youtube
DOMINIKA brzuszek śliczniutki
KLAUDIX no to twój już CHŁOP ;-) zdziwiona jestem że ci go mierzyli... mi to dopiero jak chodzic zaczał to zaczęli mierzyc
EWI gratuluje pierwszej jazdy. Ja to się śmieje że Kacper pierwszy kierował nassze nowe autko ode mnie, bo wczoraj jechał u M na kolanach... dzisiaj planuje ja eMa pomęczyc, bo też chcem na prawko iśc ale na razie kasy brak, więc póki pamiętam jak się jeździ to muszę chociaż bokami jeździc... no i muszę iśc na te prawko póki mam zapał... bo raz zaczęłam chodzi na teorie i musiałam zrezygnowac, facet znajomy nic nie wziął mi za te 3godz teori, ale chęc mam naprawde dużą, lubię siedziec za kółkiem ;-)
Idę budzic eMa bo na zakupy trzeba jcha, lodówka pusta, no i właśnie dlatego chcę prawko, nie będe musiała go zrywac żeby gdzieś pojechac, poszłabym na pieszo sobie ale wieje i pada więc z małym nie dy rydy...