• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kurcze zazdroszcze Wam takich szybkich porodow, mam nadzieje ze u mnie bedzie podobnie
Femme ja to sie zastanawiam ktora z nas pierwsza urodzi, bo mamy prawie identyczne terminy

A ja dzis jestem jakas przytloczona, mojego ciotecznego brata pobili tydzien temu na festynie, i wczoraj ok.22 zmarl, mial zaledwie 24lata, jakos nie moze to do mnie dotrzec, tym bardziej ze z nim rozmawialam w ten dzien co go pobili, a najgorsze ze chyba jeszcze nie zlapali tych co mu to zrobili, ale moze gdyby policja i ochrona byla trzezwa to by ich mieli w ten sam dzien

reklama
Basia OOOooMATKO :szok: jak czytalam to az dreszcz mnie przeszedl :no:
ja to nawet nie wiedzialam w ktorym momencie mnie nacieli ,jedynie jak zabrali Ale na sale dla noworodkow i mialam przec lozysko to spytalam sie czy bylam nacinana i mi lekarka odp ze TAK :-D ale bardzo malo nacieli !!
a P wraca juz do Niemiec 11 wrzesnia -krotko ale lepsze tyle niz NIC :happy2: a Twoj A na ile przyzjezdza ? a tak wogole to juz wiesz czy jedziecie do Niego ?

Angel to rzeczywiscie szybki porod mialas :happy2: ale masz racje sa tak bezsensowne te pyatnia jak Cie przyjmuja na oddzial ze szkoda gadac-przeciez moga przepisac wszystko z karty ciazowej :sorry2:

Mikusa zaniedlugo to bedziecie obchodzic roczek ,tak szybko to zleci :-p:happy2:

Polna wiem wiem.. ja tez uwazam ze naprawde znecali sie nade mna na tej porodowce.. bylam tzw klopotliwa pacjentka, ktora meczyla sie 12 godzin i wszystkim przeszkadzala.. moj A juz chcial isc i prosic, zeby zrobili mi cesarke.. ale przyszedl lekarz nacieli i wypchneli malutka z brzucha.. na szczescie jak mnie szyli i czyscili (bo lozysko tez musieli wytargac, bo po co czekac az sama urodze) bo lozysko nie wyszlo cale, to dali mi pewnie dla swietego spokoju cos na spanie.. wiem,z e jakis zastrzyk dostalam i potem dali mi maske i odlecialam..
A co do Adama to jednak nie lecimy.. bedziemy narazie w Polsce.. bo nie bylo narazie szans, zebysmyz nim jechali a my nie chcemy tak dluzej zyc:-(wiec czekam na mojego mężczyzne 27 wrzesnia:-)

Basia mi tez dali zastrzyk zebym zasnela bo strasznie nogami mi telepalo i pozatym przy jakim kolwiek dotknieciu bolalo a ze lekarka ktora przy przy porodzie i miala mnie zszywac jest corka ordynatora a ja bylam Jego pacjentka przez cala ciaze to woleli uspokoic i uspic :-D:-)

to czyli wraca juz na stale 27 ?? :confused:

No to dobrze, ze Cie tez uspili:tak:bo wiem, ze u mnie zszywanie i czyszczenie tez na zywca robia - zalezy od lekarza:-(
A Adam narazie wraca na stale.. przynajmniej do lutego.. w styczniu idzie na rekosntrukcje torebki barkowej i to jest w poliwe stycznia.. wiec do tego czasu bedzie w Polsce.. ja tam sie ciesze.. wczesniej dawalismy rade.. teraz tez damy, bylebysmy byli razem..
A kiedy Twoj P wraca na stale??

Ale Ci zazdroszcze ze bedziesz miala go juz przy sobie :blink: P pewnie w kwietniu przyjedzie na stale !! chodziaz watpie bo chce jako tako zarobic na dom wiec pewnie poszuka lepszej oferty i znowu zostane Sama :-(

baska201 mnie też bolało bardzo jak mnie podłączyli do oksytocyny ale dzięki temu już godz póżniej miałam małego przy sobie.

femme fatal co do nacinania to zależy od szpitala. U mnie w szpitalu gdzie rodziłam nacinali każdą. Bo ich zdaniem lepiej jak natną i zszyją niż ktoś ma samemu pęknąć i ciężko będzie póżniej zszyć i żeby się zagoiło.

A u mnie była niedawno położna środowiskowa i powiedziała że mały bardzo dużo je i go brzuszek przez to obżarstwo boli. No i on tak stęka strasznie jak go to boli i kłuje:-(:wściekła/y:

Polna to szkoda, ze P nie rwraca szybciej..a Wy z Alą nie macie jak do niego pojechac?? kurcze tyle stracilz zycia Ali.. widze, ze prawie 2 latka jej zycia:-(szkoda.. ale takie jest zycie w Polsce..
Galarecia a co ile Adaś je?? i karmisz Go tylko piersia??

reklama
Karmię piersią. Tylko raz go nakarmiłam sztucznym mlekiem bo miałam dużą gorączkę. No i dopajam go czasami wodą, albo wczoraj pił herbatkę z kopru włoskiego. Je tak mniej więcej co 3godz. Ale czasami budzi się co godz. A ile je to nie wiem. W każdym badź razie jak ciągnie cyca to aż nie uśnie na dobre a czasami potrafi nawet z drugiego jeszcze sporo pociągnąć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry