reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Młoda, olej go! Jak tak w ogóle można i to jeszcze z dzieckiem na ręku. Pamiętaj, ze jak raz to zrobił, to się nie zmieni będzie i drugi i trzeci. Dobrze zrobiłaś, młoda jesteś to cały świat przed Tobą. Trzymaj się cieplutko.

A czy to możliwe, zeby dziecko nie lubiło Bebiko2? Zosia mi w ogóle nie chce tego pić..;/ Jedynkę normalnie piła a teraz urządza jakieś histerię. Cięzki gatunek z niej się robi. Zaczęła spać w poprzek wierci piętka :-) ach...

reklama
Młoda kurcze to teraz weź sie na sposób, jak przyjdzie a ty jestes sama, nie otwieraj mu, wycisz tel jakby dzwonil i nie otwieraj! tylko jak ktoes w domu bedzie... o calej sytuacji ja bym powiedziala rodzicom;/:(

Kasiek u mnie dziecki już spią:p:)
gosdia no ponoć dzieciom moze nie smakowac mleko ;]
Ja właczyłam film na tvn jakis;]

Młoda jedno możesz zrobic do sądu o alimenty go podać... To kre...tyn jakiś!!! Mi to się nóż w kieszeni w takich sytuacjach otwiera!!!

gosdia może i nie lubi spróbuj inne... Albo mieszaj na początku więcej jedynki i zwiększaj z dnia na dzień ilość dwójki:)

Liza
moja późno zasnęła bo o16 jak z ciocią na spacer poszła i wstała przed 19;/

młoda wspołczuje:(
Kasik :O olaboga o której ona teraz uśnie? :-p

gosdia o dzieki, juz przełączyłam:)
To nie mieszalas wogole? Myslalam ze jej mieszalas:) ja mikolajowi teraz zmienialam mleko na bebiko 3 i mieszlam mu gerbera z bebiko przez jakies 3-4 dni , nie bylo problemu:)

Ostatnia edycja:
Gosdia luzik:) też nie wiedziałam jak mała będzie miała dwa lata też będziesz więcej wiedzieć... Też lubię ten program w ogóle od ciąży wszystkie programy o ciąży i dzieciach oglądam... Głupio się przyznać ale oglądam też na MTV Licealne ciąże i nastoletnie matki:)

Liza nie wiem ale nie jestem zmęczona więc nie bardzo mi to przeszkadza:)

Ostatnia edycja:
Kasiek, też to oglądałam w ciąży ;). Ale jak patrzyłam na te niektóre dziewczyny to mi ręce opadały ;).
Młoda, tylko nic mu nie odpisuj ani nic. Bo jeszcze Cię poniesie napiszesz coś a on wykorzysta to przeciwko Tobie. I jak będziesz z nim rozmawiać to też staraj się panować. Bo z takimi to róznie bywa.

reklama
Do góry