Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zaszalał, i wcina marchewke duszona z ziemniaczkiem

i zaraz chyba się położę. najprawodpodobniej na koniec następnego tygodnia będę mieć całkowity egzamin tak wiec trzymajcie kciuki żeby tak było.

dore teściowej cebie brakuje. moja t by pewnie i wolala zeby mnie nie bylo bo by robiła wszystko po swojemu
;-) a mała biedna taka pokrzywdzona. 

Po za tym wiesz gdzie ja to mam że ona woli inaczej?? No... Jak bym jej się słuchała to by nic nie było zrobione ale cały czas trzeba robić nie wolno odpoczywać

UWAGA!
Nestle apeluje do wszystkich konsumentów, aby zwrócić kaszkę bananową ,okres przydatności do spożycia do 2012 roku, kod kreskowy: 761303308973, ponieważ istnieje możliwość, że zawierają kawałki szkła! Kopiuj na status, chociaż nie jesteś rodzicem. Możesz uratować życie jakiegoś dziecka.
Nestlé Polska SA - Aktualności
nestle.pl
Producent szerokiej gamy artykułów spożywczych. Informacje o firmie, produktach, promocjach. Archiwum prasowe, Kariera..