pinky sky
Fanka BB :)
EWI zazdroszczę bezbolesnej wizyty mnie czeka chyba w piątek albo w sobotę
Litości tak się boję powiedzcie że ze z nieczuleniem aż tak nie boli;( Szkoda że Mareczek się nie zaaklimatyzował ale to chyba zależy od dziecka właśnie byłam z koleżanką co ma córkę z 1 października więc jest o 4 miesiące młodsza i jest zachwycona od razu biegnie do dzieci a też się bała że to leżakować nie będzie chciała a to że się zsika albo kupkę w majty zrobi a tu super. My też byłyśmy na wykopkach w sobotę teraz w sobotę znowu Dominika ze swoim wiaderkiem oczywiście
Wiesz ja też kiedyś nie tak do końca i jest Dominika
Więc suwaczek może Ci się powiększyć
Gosida współczuję draki z chłopem niech spada na drzewo
teraz jak my jesteśmy na odległość to jest sielanka
Ale potrzeba nam tego było
Ja nie wiem Dominika nie ma jakiejś strasznej zajawki na takie zabawki więc mam spokój
Herbata to ładnie waży moja identycznie ważyła w tym czasie miałam nie robić już USG ale mieliśmy wypadek samochodowy 3 września( w urodziny C) i zabrali mnie do szpitala na KTG i USG. To laska jak mamusia będzie
Na razie odpoczywaj
gosia ale macie patenty na zabawki hehehe bo oni w tej służbie zdrowia bu...el mają i są nie dokształceni ja miałam na początku roku nie miłą sytuację;/
Kamcia heheh mama tata krówka fajnie sobie obmyśliła moja też uwielbia zwierzęta gospodarskie i też ma dużo figurek a na żywo to już w ogóle
umi to masz rozrywkowe osiedle heheh u mnie pod domem to też kiedyś stare żule siedzieli i darli się pół nocy to naparzałam w nich z balkonu orzechami włoskimi
Liza jak po spotkaniu w szkole??
My byłyśmy na spacerku z moją koleżanką i jej córką Dominika na początku złościła się że mała też zjeżdżała ale potem już ładnie się bawiły na do widzenia nie chciała cześć dać i sie popłakała że nie chce żeby szły teraz się po kolacji z babcią bawi.Dominika założyła siostry plecak i udaje że idzie do szkoły codziennie wkłada jej książeczkę o bułeczce dziś Agata w szkole otwiera plecak a tam dziecinna książeczka
Byłam na mieście kupiłam prezent C będzie pewnie jęczał że dużo pieniędzy wydałam ale co tam
JUTRO PRZYJEŻDŻA

Gosida współczuję draki z chłopem niech spada na drzewo
Herbata to ładnie waży moja identycznie ważyła w tym czasie miałam nie robić już USG ale mieliśmy wypadek samochodowy 3 września( w urodziny C) i zabrali mnie do szpitala na KTG i USG. To laska jak mamusia będzie
gosia ale macie patenty na zabawki hehehe bo oni w tej służbie zdrowia bu...el mają i są nie dokształceni ja miałam na początku roku nie miłą sytuację;/
Kamcia heheh mama tata krówka fajnie sobie obmyśliła moja też uwielbia zwierzęta gospodarskie i też ma dużo figurek a na żywo to już w ogóle
umi to masz rozrywkowe osiedle heheh u mnie pod domem to też kiedyś stare żule siedzieli i darli się pół nocy to naparzałam w nich z balkonu orzechami włoskimi
Liza jak po spotkaniu w szkole??
My byłyśmy na spacerku z moją koleżanką i jej córką Dominika na początku złościła się że mała też zjeżdżała ale potem już ładnie się bawiły na do widzenia nie chciała cześć dać i sie popłakała że nie chce żeby szły teraz się po kolacji z babcią bawi.Dominika założyła siostry plecak i udaje że idzie do szkoły codziennie wkłada jej książeczkę o bułeczce dziś Agata w szkole otwiera plecak a tam dziecinna książeczka