umi2
Fanka BB :)
Liza Ja ci powiem, że w wieku Hani miałam zajęcia od 8 do 12 tylko dopiero w pierwszej klasie było dłużej, a i to nie zawsze
kasiek88 no no no pozazdrościć tylko takiego wspaniałego faceta
. No wiesz ja wstaje co dziennie o 6:15/30 nie ważne czy mały sie budzi czy nie, wiec jak juz sie przestawiłam na te 3-4 pobudki bo jemu goraco i chce mu sie pić to traciłam jakieś 40 min łącznie, na wstanie, zrobienie picia i na powtórne zaśniecie. Wyrzucając to wstawanie wychodzi na to ze mogę spokojnie funkcjonować od 5:30, no ale musi nie byc pobudek
gosdia ooo to coś takiego jak ja na stażu miałam
. Z tym że ja faktycznie pracowałam, a i tak miałam problem z wypełnieniem tych druków, bo musiałam określić co ja przez te pół roku stażu zrobiłam. Masakra co ja tam powypisywałam
. Na jakich studiach jesteś?
herbata ty leniu jeden
ale śpij bo potem nie bedziesz miała kiedy
kasiek88 no no no pozazdrościć tylko takiego wspaniałego faceta
. No wiesz ja wstaje co dziennie o 6:15/30 nie ważne czy mały sie budzi czy nie, wiec jak juz sie przestawiłam na te 3-4 pobudki bo jemu goraco i chce mu sie pić to traciłam jakieś 40 min łącznie, na wstanie, zrobienie picia i na powtórne zaśniecie. Wyrzucając to wstawanie wychodzi na to ze mogę spokojnie funkcjonować od 5:30, no ale musi nie byc pobudek
gosdia ooo to coś takiego jak ja na stażu miałam
. Z tym że ja faktycznie pracowałam, a i tak miałam problem z wypełnieniem tych druków, bo musiałam określić co ja przez te pół roku stażu zrobiłam. Masakra co ja tam powypisywałam
. Na jakich studiach jesteś?herbata ty leniu jeden
ale śpij bo potem nie bedziesz miała kiedy