reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas na 10 ale to mi sie zadko zdarzy jak ide codziennie . Dzisiaj nie byłam :-)

Rafcioo 01.09.2011.jpg cały wózek mój ;-)
P250811_19.31_[02].jpgP300811_11.13.jpgP300811_11.25.jpgRafał 01.09.2011.jpgRafał 02.09.2011.jpgRafałek 06.09.2011.jpg mam 3 miesiące ;-)
pencil.png

Kurcze za 18 dni stuknie mi 19stka :-D staraa jestem :-):-):-);-):-):-):-);-)

A teraz uciekam spać ;-)
dobranoc ;*
cmok w czółko ;*

Załączniki

• P060911_16.47_[01].jpg
    P060911_16.47_[01].jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
Hejka

Elwirka super zdjecia młodej, kurcze juz za chwile roczek! :) ale zleciało ;-)
Młoda Twój szkrab tez rosnie jak na drożdzach ;-) słodziak

Ja dziś Hanie w domu zostawilam wiec mam wszystkich trojke, troszke przez weekend sie podkurujemy i w poniedzialek mam nadzieje ze juz bedzie lepiej;-)
Dzis lepiej sie czuje... troszke mułka mam ale to przez pogode ;]
Zaraz obiad przygotowywac bede jak mlody zasnie ;] ale go przetrzymam troszke....

Witam ;)

Młoda,ale Ci chłop rośnie!! Jest już taki duży, a niedawno zdjęciav takiego malucha wrzucałas.
Elwirka, Twoja Mała jest boska ;). Śliczna dziewczynka.
Liza, zdrówka dla was.
Herbata, a jak tam się czujesz? Mała daje popalić i kopie po zebrach? ;>

Mi dzisiaj Zosia dała popalić. Obudziła się o 2 w nocy i do 4.30 szalała później wstała o 8 ;). Można z nią zwariowac...
Wczoraj musiałam jej nosek solą morską przeczyścić to myślałam, że sobie płuca wypluje tak się darła. Ona chyba będzie jakimś łobuzem ;)

Więcej nie dałam rady przeczytać. Przepraszam.

Jak milo spotkac mlode mamusie i bez krytyki rozmawiac bo ludzie w moim otoczeniu slabo patrza na mlode mamy tzn z taka pogarda a ja tak jak wy nie potrzebuje politowania bo mam wspanialego synka.

reklama
Witam.

Moje brzdące dzisiaj zasmarkane sie obudizły a justynce coś na gardziołku siedzi. poki co kuruje ich rutinoscorbinem, Bioaronem, Flavamedem i Clemastinum.
Młoda TO lipa wyszła z tymi bioderkami. cudny chłopczyk z Rafałka.
Vegas :-D, nie ma to jak niezawodność prostego sprzętu. Ja pamiętam raz tak z górki zjeżdżałam szybko że koło mi się w trakcie jazdy scentrowało a ja mocno zarysowałam skórę na rękach i kolanach bo akurat to byl asfalt. od tej pory boję się szybko jeździć z górki.
Elwirka Słodka ta Twoja mała.
Herbata Leniu**** się leniu**** póki możesz.:tak:
Liza Oby Hani przeszło do poniedziałku.
Gosdia Współczuję nocki.

aha i egzamin mam na wtorek 13 na 13. testy i praktyczny S się śmieje że pechowy dzień będzie ale ja zaczynałam jazdę 13 to dobrze mi szło to i egzamin dobrze mi pójdzie :tak::-D:-)

Do góry