reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

liza, gratuluje ząbka!! :). Ale ty masz niepokorną tą @, że przyłazi kiedy chce. Łącze się z Tobą i też wciąż czekam :)
Kasiek, biedna Ty z tym zębem, ale wytrzymaj to później przynajmniej będzie ok ;)

A ja idę w sobotę z tatą do pubu oglądać ten boks hahahaha... ;) Nie miał z kim iśc biedak to się zdeklarowałam. Ja nie wiem nawet o co tam chodzi ;P No a Zosia zostanie z moją mamą.

A Zosia rozmawia właśnie ze swoja skarpetką na nóżce ;) Znalazła sobie koleżankę ;P

reklama
vegas hehe to Ci historia z pedałami no:-Du nas tez maz ma duza rodzine jak liczylismy to na roczku bedzie cos ok 25 osob:no:ja to bym ich nie zapraszala ale.......no.
elwirka widze ze Oliwka na 2 zdjeciu ma napiete raczki moja Amelka tez tak robila nawet mies temu bylismy z nia u lekarza na to...ale Ona to robiła tylko do zabawek jak cos bardzo chce. Ale Chwała Bogu jak zaczela raczkowac to przestala...śliczna masz corcie:)
mloda przystojiacha Ci rosnie:)

Moj malzonek lezy...chory,jeczy steka marudzi o Mamo...

Agnieszka witaj.
tesciem sie nie przejmuj. chory czlowiek jak dla mnie nie lubie takich ludzi,no nie lubie!!!
Dobrze ze rehabilitację pomagają Niuniowi i że widać postęy:tak:

Musze sie brac troche za testy na prawko bo jak mi przyjdzie po nowym roku zdawac to chyba sie zaplacze....
zajrze wieczorkiem.
milego popoludnia:)

Dzieki laski:)
Herbata ja jestem z 13ego i slub t13 ego ;) takze dla mnie to raczej dobry dzien;)
gosdia no ja własnie @ dostałam, wiec teraz trzymam kciuki bys i u Ciebie sie pojawiła.... który to juz dc?
gosia widze ze i ty prawko bedziesz zdawac;-)

Na dworku oki, tylko wiaterek chłodny ;P ale jutro ma byc lepiej! oby ;-)

Jejku dziewczyny dzięki za wszystkie miłe słowa otuchy na prawdę ciężkie to dla mnie było...

Liza dobrze że @ przyszedł... Ja też mam takie rozpiętości że hoho kiedyś między jednym a drugiem chyba było 65 dni?? ale tak to między 34-44 ale zdarza się i 22 eh... Chyba czas i to ogarnąć ale do gina tylko prywatnie tam gdzie mieszkam... Wiesz u mnie też wieje ale słońce wyszło wygoniłam Domke z dziadkiem do stodoły w niedziele podobno 30?? Współczuje tych problemów z zębami;/

gosia no bierz bierz się bo będziesz leżeć i kwiczeć dobrze że ja mam to daaaawno za sobą. Owocnego rozwiązywania:)

gosdia
opowiedz wrażenia z wieczoru w towarzystwie mężczyzny i lejącego się piwa:D:D

Dziewczynki za to że byłam taka odważna to wybrałam się na miasto kupić sobie nagrodę:D:D I wyobraźcie sobie wpadłam do centrum chińskiego za 15zł kupiłam sobie takie buty szaciaki co teraz są modne wszystkie laski w nich latają takie trampkowate za 15zł czarną spódnicę z kokardą przed kolano za 35zł i jeszcze poszłam bo bieliźnianego obskurnie wygląda ale ma super ceny i kupiłam sobie 3 pary gaci takich że tancerka w klubie gogo by się nie powstydziła:D:D Mam nadzieje że C będą się podobały:zawstydzona/y:

kasiek heheh ale zakupy, no no ;-) pozazdroscic ;P:)
My bylismy na dworku z 1,5h, takze tez spoko, dzieciaczki by sie gorzej nie załatwiły przez ten wiatr dlugo nie trzymałam :-p
Jakis serial bym obajrzala, ciekawe co dzis w tv zapodają ;P
Ale tu cisza.... Połowe dziewczyn wywiało gdzies ;P

GOSIA Ucz się ucz. A ty już jakiś kurs miałas czy dopiero zamierzasz robić go.? Z facetami tak jest, mój też dzisiaj steka ale jemu co innego dolega. :-)
HERBATA Ja 13 zaczynałam jazdę i się bałam a szło mi bardzo dobrze to i egzaminu się nie boję. Gorszy jest stres.:-)
LIZA Dobrze że @ przyszła. :-) Ciekawe czy do mnie przyjdzie :-) :-D

Liza no jeszcze jutro idę do ciotki to wiesz:D:D Zapomniałam napisać C też kupił sobie coś w nagrodę... Wiecie jak wyglądają takie piłeczki do ściskania takie odstresywacze?? To kupił sobie takiego cycka z sutkiem i w ogóle hahahah eh faceci... Idę się wykąpać bo mąż mnie na "randkę" zabiera to znaczy idziemy coś zjeść na miasto:D:D:D

kasiek heheh ale ten Twój ma pomysły :-D cycka se do macania kupil?;-)
I udanego wypadu życze;-)

EWI a to jest opcja by nie bylo? kiedy @ powinna byc?
Ja od dzis zaczynam z tabsami :tak:

Liza a niech i drugiego sobie kupi może czasami oddychnąć mi da buhahaha

Ewi może i przyjdzie... Podobno jak kobiety ze sobą mieszkają to im @ się synchronizują ciekawe czy tak samo z forum jest:D:D:D

reklama
Do góry