herbata no i ja myslalam ze i Ty juz jesteś na porodwoce;-)
Liza i mnie tak kiedys zab bolal ale jak dzwonilam do dentystki to akurat przestal i ze strach nie poszlam
Nie pamietam bardzo co tam drukowalyscie ;p
Ewi oby bol glowy i nogi przeszedl
Moje dziecko z tata pojechalo po dziadkow
bo na imieninach u wuja byli zadowolona ze papa poszla
a ja ciacho zrobilam wlasnie sie piecze w domku ogarnelam podlogi mialam pomyc ale juz mi sie nie chce bo na noc do roboty:-(
Liza i mnie tak kiedys zab bolal ale jak dzwonilam do dentystki to akurat przestal i ze strach nie poszlam

Nie pamietam bardzo co tam drukowalyscie ;p
Ewi oby bol glowy i nogi przeszedl
Moje dziecko z tata pojechalo po dziadkow
a ja ciacho zrobilam wlasnie sie piecze w domku ogarnelam podlogi mialam pomyc ale juz mi sie nie chce bo na noc do roboty:-(
co do szyjki ja z nia miala problem bo sie skracala przez ostatnie 3 mies mialam na cm a 3 tyg prze terminem bylam bez szyjki a ur tydz po. Oby u Ciebie szybko poszlo&&&&&&&&
a ja nie mogę
oszukać przeznaczenie 5 sobie włączyłam ale już mnie nudzi taka to prosta konstrukcja 3 jak oglądałam pierwszy raz to fajna była a im dalej tym gorzej
przed @ jestem i tak mnie wsztstko drażni że już ze sobą nie mogę przez co oczywiście K się obrywa i ten też ma mnie już dosyć 
![P220911_13.03_[01].jpg P220911_13.03_[01].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/199/199878-3f8f4fc2af3d403b0c19c968a20f20dd.jpg?hash=P49Pwq89QD)