Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, pisemne
. Kolejne pozwolenie na wychodzenie mały miał od 5 maja po południu
do 8 tak żebym znowu zdążyła na kolejne pisemne. Jak to mówią, głupi ma zawsze szczęscie i 6 maja mały zaszczycił nas swoją obecnościąOj potrafi ale to takie życie ciągle osobno.:-(wiktoria12 człowiek potrafi sie do wszystkiego przyzywczaić. Z jednej strony to dobrze bo bez pieniedzy zyc sie nie da, a z drugiej. Na pewno za sobą tesknicie.
Herbata doskonale cie rozumiem ja 2 tygodnie przed termine dowiedziałam sie, że z nerka Kacpra nie jest dobrze i tez czułam sie jakbym z kija przez głowe dostała, a odattkowo to okropne czekanie... bo przenosiłam o 3 tygodnie
edit kasiek 88 ciekawy pomysł![]()
Śliczny i duży jak na 3 miesiąceumi dokładnie za małe. 2o pazdziernika idziemy na szczepienie to zobacze ile ma wzrostu
a o to moje kochaniie ;***
Zobacz załącznik 395620Zobacz załącznik 395621Zobacz załącznik 395622Zobacz załącznik 395623

:-) ale wiesz to tez od firmy zalezy ;] kazda ma jakies swoje wytyczne i tak moze byc ze 86 za male ;]
toc dopiero ją zrobilam zejdzie sie zanim zapuszcze
hehehehe teraz pewnie na nastke wyglądam
okrutne to jest... heh
zdrówka dla Kubusia.

trochę niemądry ten tatuś ze kupił takie świeczki.

gratuluje ząbka.