reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza chcemy ale nie wiem jak to będzie na razie zdecydowaliśmy się na tabletki.Planujemy budowę domu tak ze no na razie nie myślimy o dziecku.A pani doktor powiedziała mi ze tabletki trzeba odstawić jeśli będziemy chcieli mieć jeszcze dziecko na rok czasu i dopiero wtedy się starać.Ale ja chce mieć jeszcze jedno lub 2 dzieci..

Mężem widujemy się różnie raz co 2 miesiące raz co 3 teraz 1,5 miesiąca zależy od tego co ile dadzą mu urlop no i jak przyjedzie to tak na niecałe 2 tygodnie
Piękne prace Hani

reklama
EWI dobra decyzja ;-) pogadaj z S moze i on by chial jechac? fajnie tak raz byc tu a raz tu... :-)
wiktoria jejku to naprawde dlugo sie nie widujecie...;/ musisz byc silna, ja bym niewiem czy wytrzymala .... znaczy sie bym napewno wytrzymala ale bym z dziecmi miala hardcore bo cigle sama z nimi itd :tak: maz mnie wspiera we wszystkim a ja jego...

Ide sie chyba polozyc poodpoczywac;-) a co tam :-)

No i jestem juz, kolezanki wybawily malego bo pozniej doszla jeszcze jedna:-)
Mloda a moze zawies nauke na rok u mnie kiedys w lo dziewczyna tak zrobila wrocila za rok i skonczyla;-)a moj maly na styk ma 68 juz kupuje na 74, nie wiem ile ma wzrostu, wazy 6 kg
Liza jakie sliczne rysunki widac ze zdolna dziewczynka:tak:ja tez staram sie postarzec i nic w sklepac chca dowod gdy chce kupic piwo i dziwia sie ze mam prawie 23 lata
Herbata glowa do gory, bedzie dobrze ja mialam zielone wody malemu spadalo tetno mialam miec juz cc ale dalam rade sama i maly
jest zdrowy, grunt to pozytywne nastawienie;-)a mala moze jest tak grzeczna ze planuje wyjsc w dniu terminu:-D
Ewi ja nawet nie zapisuje sie na prawko jakos nie mam do tego drygu:-Dz reszta jestem za bardzo roztrzepana zagadalabym sie i byloby buuum. Z reszta ja nawet o tabletakach nie pamietam dzis nie wzielam:zawstydzona/y:

Liza sliczne prace. ale masz artystke w domu ;-)

wiktoria podziwiam, mnie moj czasem wkurza, ale tyle czasu chlopa nie widziec to szok...

anula to mialas chwile spokoju :) tez mam nadzieje ze grzeczna i niedlugo wyjdzie ;-)

a to my :) normalne i w ksztalcie jajka :-D

Ostatnia edycja:
No i jestem juz, kolezanki wybawily malego bo pozniej doszla jeszcze jedna:-)
Mloda a moze zawies nauke na rok u mnie kiedys w lo dziewczyna tak zrobila wrocila za rok i skonczyla;-)a moj maly na styk ma 68 juz kupuje na 74, nie wiem ile ma wzrostu, wazy 6 kg
Liza jakie sliczne rysunki widac ze zdolna dziewczynka:tak:ja tez staram sie postarzec i nic w sklepac chca dowod gdy chce kupic piwo i dziwia sie ze mam prawie 23 lata
Herbata glowa do gory, bedzie dobrze ja mialam zielone wody malemu spadalo tetno mialam miec juz cc ale dalam rade sama i maly
jest zdrowy, grunt to pozytywne nastawienie;-)a mala moze jest tak grzeczna ze planuje wyjsc w dniu terminu:-D
Ewi ja nawet nie zapisuje sie na prawko jakos nie mam do tego drygu:-Dz reszta jestem za bardzo roztrzepana zagadalabym sie i byloby buuum. Z reszta ja nawet o tabletakach nie pamietam dzis nie wzielam:zawstydzona/y:

Kochana jak nie pamiętasz o tabletkach to zrób tak jak ja na telefonie przypomnienie ustawiłam na jedną godzinę i takim oto sposobem telefon pamięta za mnie.:-)

Herbata ja mialam brzuch jak na 1 zdj;-)
Wiktoria tak zrobie, nie matwie sie bo ja o porodu nic nie robilam...
Biore sie za pranie bo przez zabek juz malo mam czystych ubranek tak sie slini ciagle musze przebierac o sliniakach nie mowiac...

Herbata ale masz brzuchalek :-D super, ciężko Ci juz pewnie..... Ja danielka rodzilam 3 dni przed terminem moze wiec to dzis Kochana?;-)
Anula wiktoria ja tez mam ustawienie w tel zeby o tabsach przypominalo, bo przez zamieszanie z dziecmi to bym napewno zapominala a i tak czasm biore 10min po dzwonku w tek bo sie czyms zajme i potem przypominam;P

Mąż juz pojechal do pracy na 18, no i jutro z rana jedziemy zalatwiac US do rodzinnego, M ma tez jedna sprawe na mieście, i potem GOPS załatwimy i mam nadzieje ze wsio bedzie oki i wiecej papierów nie bedzie potrzeba :tak:
A no i z Mikim jedziemy na usg bioderek za 2 tygodnie - 17 października , mam nadzieje ze wsio oki z jego chodzeniem, ale wole sprawdzic ;-) powinnismy we wrzesniu juz pojechac ale nie moglam sie dodzwonic ;]

Hej dziewczyny nie można Was na chwilę zostawić 10 stron do nadrobienia hehehe żartuje oczywiście:)

Agnieszka
bardzo Ci współczuję mam nadzieję że małemu przejdzie

Umi mój mąż ma ruchomą nerkę zresztą już Ci pisałam:) To mówisz Kacper trafił idealnie:)

Herbata ale masz bębenek jajeczko:) Ja miałam taki jak na pierwszym zdjęciu ale może trochę się zjajkował przed samym porodem:)

Młoda
to chyba jakaś dziwna rozmiarówka albo na prawdę takie masz chłopisko zresztą kombinezony to dużo materiału więc może tak być:)Rafałek jak zwykle rozkoszny:)

Wampi to też duży moja ma 2 latka i nosi 92:) a Najniższa nie jest:)

Wiktoria ja też Cie podziwiam ja świruję jak męża nie ma od rana do nocy a co Ty masz powiedzieć?? Zresztą wiadomo jak to będzie od czasu do czasu przębąkuje o pracy za granicą:/ Zazdroszczę budowy domu my też byśmy chcieli ale nawet działki nie mamy a takie drogie są że masakra to znaczy mamy 3 do wyboru mojego taty ale C nie chce tam mieszkać;/

Lizak jej ale Ci zazdroszczę!!! Na prawdę Hania zdolna nie mogę się doczekać jak zobaczę prace mojej na tablicy w szkole:) Ja też sparadzam tak na wszelki wypadek byliśmy w marcu było ok ortopeda powiedziała że u takich małych dzieci nic nie zaszkodzi raz na rok sprawdzić więc w marcu znowu pójdę:)

Ewi po prostu chciał być fajnym tatą:) bo cały dzień coś partolił i mi przeszkadzał i krzyczałam na niego;/ Oj tam fajnie wyszło mina Dominiki bezcenna:)

Anula
fajnie że koleżanki Ci pomogły a niech się uczą na przyszłość:)

Na placu zabaw nie byliśmy bo poszła spać tak biedaczka się na bilansie zdenerwowała że chyba źle ją zważyła i zmierzyła bo tak na oko w sumie zobaczyła taką pielęgniare co kiedyś się z nią kłóciłam i od razy histerii dostała... Więc według niej ma 86cm i 12 kg 300g z tymi cm to nie bardzo bo według mnie ma 89-90 ale niech jej będzie bo się wyrywała. Pielęgniara wyszła i się uspokoiła Pani doktor pytała się jak baranek robi jak kurka piesek kotek i inne zwierzątka ładnie odpowiadała dobrze że o to zapytała bo jak by kazała powiedzieć nazwę zwierzęcia byłby zonk;:p w nagrodę dostała nalepki dzielny pacjent a ja w sklepie kupiłam lizaka i gazetę mamo to ja gdzie była płyta z bajkami hello kitty:) I poszła spać. Ja poleciałam na miasto oczywiście na szmaty dziś po 1zł 5 rzeczy kupiłam sobie dwie koszulki Domiście i C dwie koszulki:) potem zakupy w rossmanie i nie ma kaski:) Ale C dzisiaj obkupiłam. Teraz się bawimy w malowanie:) Ma super malowankę gdzie używa się tylko pędzelka i wody i same kolory się pokazują:)

A tak moje dziecko zmieniło się przez 2 lata:)

1.JPG2.JPG3.JPG
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry