Hej dziewczyny nie można Was na chwilę zostawić 10 stron do nadrobienia hehehe żartuje oczywiście
Agnieszka bardzo Ci współczuję mam nadzieję że małemu przejdzie
Umi mój mąż ma ruchomą nerkę zresztą już Ci pisałam

To mówisz Kacper trafił idealnie
Herbata ale masz bębenek jajeczko

Ja miałam taki jak na pierwszym zdjęciu ale może trochę się zjajkował przed samym porodem
Młoda to chyba jakaś dziwna rozmiarówka albo na prawdę takie masz chłopisko zresztą kombinezony to dużo materiału więc może tak być

Rafałek jak zwykle rozkoszny
Wampi to też duży moja ma 2 latka i nosi 92

a Najniższa nie jest
Wiktoria ja też Cie podziwiam ja świruję jak męża nie ma od rana do nocy a co Ty masz powiedzieć?? Zresztą wiadomo jak to będzie od czasu do czasu przębąkuje o pracy za granicą:/ Zazdroszczę budowy domu my też byśmy chcieli ale nawet działki nie mamy a takie drogie są że masakra to znaczy mamy 3 do wyboru mojego taty ale C nie chce tam mieszkać;/
Lizak jej ale Ci zazdroszczę!!! Na prawdę Hania zdolna nie mogę się doczekać jak zobaczę prace mojej na tablicy w szkole

Ja też sparadzam tak na wszelki wypadek byliśmy w marcu było ok ortopeda powiedziała że u takich małych dzieci nic nie zaszkodzi raz na rok sprawdzić więc w marcu znowu pójdę
Ewi po prostu chciał być fajnym tatą

bo cały dzień coś partolił i mi przeszkadzał i krzyczałam na niego;/ Oj tam fajnie wyszło mina Dominiki bezcenna
Anula fajnie że koleżanki Ci pomogły a niech się uczą na przyszłość
Na placu zabaw nie byliśmy bo poszła spać tak biedaczka się na bilansie zdenerwowała że chyba źle ją zważyła i zmierzyła bo tak na oko w sumie zobaczyła taką pielęgniare co kiedyś się z nią kłóciłam i od razy histerii dostała... Więc według niej ma 86cm i 12 kg 300g z tymi cm to nie bardzo bo według mnie ma 89-90 ale niech jej będzie bo się wyrywała. Pielęgniara wyszła i się uspokoiła Pani doktor pytała się jak baranek robi jak kurka piesek kotek i inne zwierzątka ładnie odpowiadała dobrze że o to zapytała bo jak by kazała powiedzieć nazwę zwierzęcia byłby zonk;

w nagrodę dostała nalepki dzielny pacjent a ja w sklepie kupiłam lizaka i gazetę mamo to ja gdzie była płyta z bajkami hello kitty

I poszła spać. Ja poleciałam na miasto oczywiście na szmaty dziś po 1zł 5 rzeczy kupiłam sobie dwie koszulki Domiście i C dwie koszulki

potem zakupy w rossmanie i nie ma kaski

Ale C dzisiaj obkupiłam. Teraz się bawimy w malowanie

Ma super malowankę gdzie używa się tylko pędzelka i wody i same kolory się pokazują
A tak moje dziecko zmieniło się przez 2 lata