pinky sky
Fanka BB :)
Liza no tak nawet teściowa się mnie pytała czy nie chciałabym pracować w agencji restrukturyzacji i modernizacjo rolnictwa... Już chce pracować ale nie mam z kim domki zostawić;/ Mi chyba też bo wszystkie koszulki mnie piją w ramionach heheh to mama dobra
Anetka nie prawda że oboje muszą pracować... Koleżanka posła swoją od września i jeszcze pracy nie ma... Po za tym bardzo lubimy się z synami dyrektorki przedszkola i z nią też nie raz siedzieliśmy u nich
Jak się z nią zna to potrafi nawet 19 miesięczne dziecko przyjąć co było w tamtym roku bo C siostra pracuje w tym przedszkolu według mnie to nie fajnie bo takie dziecko rzadko potrafi samo sikać albo się najeść ale u nas żłobka nie ma;/ Więc wychowawczynie się męczą a nie dyrektorka;/
Anetka nie prawda że oboje muszą pracować... Koleżanka posła swoją od września i jeszcze pracy nie ma... Po za tym bardzo lubimy się z synami dyrektorki przedszkola i z nią też nie raz siedzieliśmy u nich
Ostatnia edycja:
pokaż się ;-)
ogólnie źle czuję się w sukienkach, przez to moje boczki
sukienka jeszcze bardziej mi je poszerza.
nawet na stronie internetowej przedszkola tak jest napisane. Zresztą znam babkę, która nie dość, że sama wychowuje dziecko, to jeszcze pracuje i jej 4 latka nie przyjeli teraz do przedszkola
stare te dzieci mam
) ale juz mniejszy te strach jest ;]