Kama, super, że impreza się udała i że pokój wyszedł taki jak chciałas.
Kasiek, u nas dzisiaj też beznadziejna pogoda. ;/ Zimno i pada. dasz radę z tym sikaniem! Dominika nauczy się jak przyjdzie na nią pewnie czas ;P Ja lubię kupować Zosi ubrania, są w miare tanie i czasem takie słodkie.
Beacia, zdrówka dla małego. I jak tam wyniki.
Patrycja, gratuluje ciąży. I widzę, że jesteś z moich okolic
Anetka,kiedyś będzie tak, ze pewnie nie będzie chciała wracac do domu bo dziadki na wszystko pozwalają. W Pile w przedszkolach jest dokładnie ta sama sytuacja. A prywatne to sobie liczą po 600-700 zł.
Liza, na zimę chyba każdy tyje, trzeba nazbierać tłuszczyku żeby ciepełko było

A te pierogi to już jakos na swięta robione czy jak? Dzisiaj się dowiedziałam,że u mojej koleżanki je się pierogi w cieście drożdżowym i z makiem. Ciekawe czy to dobre. Gratuluje rodzinnego
A ja dzisiaj zmarzłam jak wracałam z uczelni, zmokłam i wszystko. Pokłociłam się z D. Zosia grzeczna dzisiaj. Chyba już jej przeszło pókico.W lidlu kupiłam jej fajne rajstopy i takie dobre pierożki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem feta. Idę kąpąc bąbla.
Przepraszam wszystkie co pominełam ale D z Zosia mi tutaj trują

Mam jeszcze jedno pytanie. Bo wy już po weselach. Jak myślicie tak z perspektywy czasy, fajne jest takie większe wesele (60 os.) czy lepiej takie mniejsze przyjęcie.