Kamiśka :)
Fanka BB :)
Kamicia
randka? z Tobą? zawsze i wszędzie ;-) przyjeżdżaj z dziewczynkami do PL to będziemy romansować
Też chciałam dla Julki taki domek do ogrodu kupić niestety jak dla mnie to za duża kasa za "zabawkę" używane poniżej 400zł nie schodzą.
Anetka no to pięknie lada moment i komplet będzie, u Nas 2 dolne 5tki już praktycznie na wierzchu
Ewi 200zł? szok strasznie dużo, za taką kasę na spokojnie można nówkę kupić.
Liza fajne buciki choć kompletnie nie w moim stylu.
Uciekam kąpać Zołzę a później zabieramy się za tapetowanie.
randka? z Tobą? zawsze i wszędzie ;-) przyjeżdżaj z dziewczynkami do PL to będziemy romansować
Też chciałam dla Julki taki domek do ogrodu kupić niestety jak dla mnie to za duża kasa za "zabawkę" używane poniżej 400zł nie schodzą.
Anetka no to pięknie lada moment i komplet będzie, u Nas 2 dolne 5tki już praktycznie na wierzchu
Ewi 200zł? szok strasznie dużo, za taką kasę na spokojnie można nówkę kupić.
Liza fajne buciki choć kompletnie nie w moim stylu.
Uciekam kąpać Zołzę a później zabieramy się za tapetowanie.

![P101011_16.14_[01].jpg P101011_16.14_[01].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/202/202248-28802c99c8c27a05dbc055bcc4511936.jpg?hash=KIAsmcjCeg)

któż to wie. Kupimy, zobaczymy, najwyżej przeleży.
Czytałam sporo, że najczęściej są po 2rż i myślałam, że Martynce też tak pójdą a mam wrażenie, że będą niebawem. Muszę spojrzeć raz jeszcze w jej pysię czy to ja miałam przewidzenia czy jednak nie:-)