reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka śliczne te kozaczki

kamma moja tez lubi na golasa a jak ja rozbieram to mówi słodko "gola"

A ja ide ugotowac brukselke bo zaczyna mi sie strasznie nudzić.

Połozyłam Zuzie do łózeczka , ale słysze ze jeszcze gada

reklama
Dzien dobry ;-)

dzisiaj byłam z małym na pobraniu krwi w pon wyniki :-) kurcze młody ani nie zapłakał :-) moj dzielny syneczek . :-);-)
Widziałam w CCC kozaki za 139.99 ;-) kurcze bedą moje :-).
Mama poszła dzisiaj do szpitala pokazać RTG tej ręki i popytać. I okazało sie ze znajomy lekarz ją przyjął .I powiedział ze to nie jest skręcone tylko PODŁAMANE i ma zakaz noszenia czegokolwiem ma chodzic w gorsecie bo moze jej sie to złamć na nowo i znowu operacja. . A ortopeda jej powiedział ze to ma zwichnięte.
a ja kupiłam sobie kozaki w biedronce ;-)

anetka szykowne butki :-)
Liza zdrowka dla Hani !;*
beacia zdrówka dla Kacperka;*

HERBATKA JAK TAAAM ? ?

Hej:)
Niektóre z mam napewno mnie pamietaja:-) otoż w życiu moim i Ali wiele się zmieniło;-)
Jestem z Mariuszem, on ma syna 9lateniego, ja mam moją Ale i jakos nam sie układało:-) Aż do zeszłego czwartku, zrobiłam test bo okres mi się spózniał... 2 krechy, drugi test to samo... chwilowa panika, ale daliśmy radę, wczoraj wizyta u gina i jest fasolka!!!!! ;D
Nie wiem jak sie ogarniemy i pozbieramy do kupy;] mamy jeszcze troche czasu;] Na poczatku września sie zaręczyliśmy, planowaliśmy słub na 3czerwca ale na 10 mam termin;D
do tego mamy 2 psy, w sumie ja mojego odbieram za tydzień;D nie wiem jak my damy rade.... Mariusz pracuje dlugo... ja na etacie i dorywczo u rodziców....;D mam nadzieję że cześciej uda mi się teraz tu zagladać, bo znowu wieczność mnie nie było;]
pozdrawiamy;*

Młoda, oby mama szybko wróciła do formy :-)
snoopy, witaj... gratuluję fasoleczki !!:-D
Liza, ale masz małego weselnika w domu :)

a mnie spanie łamie... ale czekam na R. bo dzisiaj chyba do OBI skoczymy.

Snoopie- ja ciebie kojarze, gratuluje fasolki i miło cię znów widzieć.

Ide za chwile do kuchni i mam misje- zrobić marchewke z groszkiem-Adaś lubi a ja jeszcze nie robiłam, do tego mielone i ziemniaczki:)

Liza to może piosenkarza będziesz miała:)

Malwina
moja też powinna zasypiać ale czekam żeby w samochodzie spała:)

Młoda współczuję mamie niech wypoczywa. Super zakupy:) Ja też pluję na jakieś w CCC:)

Mariolcia to śpij:)

Lenka powodzenia:)

Snoopy
witaj nie znamy się gratuluje fasolki:):) Na pewno Wam się ułoży:) Jeszcze raz gratuluję:)

Teść przyjechał ale wpadł zły i wypadł;/

Lenka, to powodzenia w kuchni ... i smacznego od razu :)
Kasiek, jak zasnę to później się nie zmobilizuję by wyjść na dwór, hehe:-)
ja sprzątanie sobie na jutro zaplanowałam... może akcja się rozkręci jak polatam ze ściereczką i zmiotką :)

Snoopy Hej kupę lat cię nie było. ja cię pamiętam. rzeczywiście sporo zmian. mam nadzieję ze teraz za szybko nie znikniesz.:tak:, na pewno się Wam ułoży. Ala mimo że była jedynaczką to ma starszego brata :-D
Młoda Oby szybko mama wróciła do formy.

reklama
My bylismy a dworku na 30min, taka mroźna pogoda to dzieciakom napewno nie zaszkodzi :)

snoopy witaj i gratuluje fasolki, mi sie cos tam kojarzy twoj nick :-)
kasiek i czemu znów wypadł?gdzies pojechal?
Kurcze cos mnie sie zdaje ze Herbata pojechala do szpitala:-D moze rodzi? :-D zawsze kolo 10 pisala a tu cisza :tak: napewno rodzi :-D:happy:

Do góry