reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi to Wy też "szybcy" ;-)
Nie 7 lat to przesada, przecież trudno sobie wyobrazić 14stkę w poważnym związku :tak: wcześniej byliśmy "kolegami" jak miałam 16 lat zeszliśmy się, później nasze drogi się rozeszły ja wyjechałam do USA później on do Norwegii, w czerwcu 2008 znowu się spotkaliśmy, on musiał wyjechać jeszcze na miesiąc, i od 13 lipca 2008 oficjalnie byliśmy parą a od początku października 2008 zaczeliśmy mieszkać razem a na początku kwietnia 2009 wyszły dwie kreski, ot i taka Nasza historia ;-)

reklama
umi 10 miesięcy to jeszcze nie tak tragicznie :-)
są pary co po 1 razie są już w ciązy a tu sie okazuje że znają się zaledwie tydzień albo nawet dzień :-p hihi
np z filmu "wpadka" ale chyba w tych czasach to już tak się nie dzieje , choć nie wiem sama.. :-p

kamaa to faktycznie pomieszane z poplątanym

ale u nas ładna pogoda :-) się wybiorę chyba na plac zabaw z dziewczynami :-)

a ktoś mnie pytał czy tak u nas zimno... zimno jako tako nie jest ale strasznie wieje...
no i z rana nad oceanem to może być na - temp.. ale ogólnie jest cieplej niż w pl bo ja np chodze jeszcze bez kórtki , chyba że jest silny wiatr więc zakładam bo wiatr jest mroźny niestety

witam. o 8 mialam jazde w olsztynie no i przy okazji sie na egzamin umowilam. mlody grzeczny z babcia, teraz mama wrocila to on spac poszedl ;p mlody ma tylko jeszcze gradlo lekko czerwone i na katar dostal tam jakas masc.
herbata sliczna cora
gosdia fajnie bule wtrynia Zosienka
umi u mnie po 7 miesiacach bycia razem w ciaze zaszlam. no ale u nas bylo wlasnie tak dziwnie bo my gdyby przerw nie bylo to bylibysmy razem kolo 6 lat, wiec nie bylo tak zle :)
vegas fajny dzien w pracy :)
anula
mi po ciazy tez wlosy polecialy
rox fajnie dreptal Boo

Ale tu dzis ciszaaaa.... :-)

Za miesiac urodzinki Daniela :-D hihi, a za tydzien (9dni) Hani :-D zdradzilam jej tajemnice ze bedzie miala prezent od nas na urodzinki i sie skubana domyslila ze to kolczyki :-D agentka moja no :-)

Hejka:)

Eve j
aka szkoda że Wiki musi się tak męczyć zdrówka:)

Herbatk
o gratuluję jeszcze raz malutka cudowna, wierzę że się namęczyłaś ale pewnie już nie pamiętasz:) Chyba każda miała dość porodu ja na szczęście tego najgorszego co nie zeszłam z łóżka porodowego miałam tylko 2 godziny:)

Kamma
super że zakupy dla małej się udały i kupiłaś to co chciałaś a i meble pewnie też będą fajne:) Najważniejsze że pasujecie do siebie i Wam się układa:)

Anula
gratuluje ząbka, mój ojciec też był wściekły jak zaszłam w ciąże na szczęście mu przeszło;) Mi też włosy po porodzie wyłaziły ale to dlatego że w ciąży nic do 2 miesięcy to potrwało a potem normalnie było:) A niuniu uroczy

Gosdia
to luzik dzisiaj też bym chciała żeby czasem teściowa coś ugotowała:):)

Liza zdrówka dla dzieciaczków i dla Ciebie wytrwałości:)

Rox ale fajnie Borysek uczył się chodzić i Ty fajna laska jesteś:p

Kamcia A Twoje dziewczyny to w ogóle zdolne:) Ja tez nie rozumiem ludzi co się gapią na młodych rodziców co ich to obchodzi... A no widzisz chyba się zdarza bo ja znałam się z mężem 3 miesiące...

Umi to co powiesz na nasze 3 miesiące znajomości?? hehehe

Beacia
to kiedy masz egzamin chyba że nie chcesz mówić:)

My już w domu , a mnie chyba coś bierze chciałam wytrzymać do wesela i wytrzymałam ale w piątek na zajęcia więc leżę pod kocem C z Domi pojechali na wieś na ranczo po warzywa

dobry ;-)

dzisiaj byłam sobie w Metro i kupiłam bluzke z długim rękawem ah jak mi sie podoba :-D i tak w szafie mam jedną bluzkę z kr. rekawem jedną z dł. i bluze z Adidasa i to jeszcze w metkach :-D he ;-)
i byłam z mama u lekarza z ta ręką i okazało sie ze te druty co miała w reęce miały tam jeszcze zostać za szybko zostały wyciągnięte...

Herbatka
śliczna Marlenka !! !;*
Kama wszystkiego najlepszego ;** spóźnione ale z calego serduszka ;*
Gosdia Zosia przekochana ;-)
Anula sliczny synus ;-)
Rox słodki chłopak :-)

Malwina , Elwirka , Liza , Lenka , Kamcia , Rox , Kasiek , Umi , Daffi , Kamaa , Beacia , Vegas , Herbatka , Anula i reszta wspaniachych wielki CMOK ;*

Ostatnia edycja:
Liza, zdrówka dla Twoich dzieciaczków. U nas dzisiaj też strasznie wiało.
Vikamcia, ja nosze okulary. Może tak, posiadam je powinnam nosic cały czas, ale uzywam ich tylko do kompa i samochodu, więc jeśli bedę mogła to pomoge.
Beacia, to z Małym już coraz lepiej. Wiedział, że mama wraca i wolał iśc spac ;)
Młoda, to co to za lekarz postanowił wyciągnąć Twojej mamie te druty? Mógł jej szkodę na całe życie przez głupote zrobić.
Kasiek, kuruj się ;)
Rox, Twój synek ma ekstra imię. Takie mocne i fajnie bardzo brzmi. Mojego Damiana siostry facet chcę mieć parkę Boryska i Lenkę ;)

A ja dzisiaj wyręczyłam moją mame, posprzątałam groby, nie lubię tych cmentarzy. Ta stałam i patrzyłam wiecie, moj dziadek zmarł w urodziny mojej babci (08.11), babcia zmarła (08.06), tata mojego taty powiesił sie 08.07 i w ten dzien moja siostra brała ślub. Moją rodzinę ta 8 jakoś w dziwny sposób osacza.
No i pomogłam Nikodemowi (siostrzeniec) nauczyc sie zaimków, młodszego czyli Filipa, odebrałam z przedszkola, a cieszył się ze hoho. Zosia jadła dzisiaj zupę ogórkowa ;/, ale póki co nic jej nie jest.
D. postanowił, że kupi jakiś kinect czy jakoś tak do xboxa nie podobał mi się ten pomysł, ale jak wytłumaczył o co chodzi to co tam niech kupuje.
Idę trzeć jabłko i marchewkę mojej małej :p

kasiek no ja napisałam ze moje 10 miesiecy to za szybko:-D:-p to reszta nizej tez, ale w sumie jak sie tak głebiej zastanowie to nie potrafie napisać jak długo powinien trwać dany zwiazek zeby mozna było zadecydowac o dziecku:tak:. Znając mnie ja nawet po 10 latach bym miała jakieś ale:-D, a tak los zdecydował za mnie i w sumie chyba dobrze, że tak sie stalo;-)

młoda no nie żartuj:sorry: ja nie wiem co ci lekarze w ogóle robią:confused2:
gosidia witaj w klubie ja w piatek byłam posprzatac na grobach ale okazało sie ze mojej babci która ma blisko cmentarz nudziło sie w domu i zastałam czyste groby:-D. Co do kinekta to fajna sprawa, tez bym chciała ale nas nie stać na razie

reklama
Umi, no nie wierze tej debil moj poszsedł i to kupił. My też tak kasy nie mamy, miał to wziąć na raty, a co sie okazało to kupił na kartę kredytowa. A niech ma.... Jak dziecko sie cieszy.Kupił mi nawet redds'a żurawinowego :-D. Ja to mam dwójkę dzieci. Ciesz się, że miałaś posprzątane, bo ja to się narobiłam dzisiaj ;).
Młoda, mam nadzieję, że tak wszystko będzie ok z Twoją mama. Ale takiego lekarza co zdecydował, zeby je wyjąc a tak naprawdę powinny tam jeszcze być to chyba udusiłabym ;/

Ostatnia edycja:
Do góry