• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kaamaa to twoja bratanica jak moja Hania, tez od poczatku ładnie mówiła i do tej pory tak jest :-)
Ja nie miałam studniówki i oooo! ;-)

Agosia sto lat :-)

Naczynia pomyłam, posciel wyniosłam niech sie wietrzy i tyle ;-) kolo 10 wyjdziemy choc na dworku chlodno jest... wiaterek chlodny, rekawiczki dzieciakom zaloze bo wiem ze beda narzekan na raczki, zmarźluchy :-D maja to po mamie ;-) ja w zime tez zawsze marzne ;P

Vegas ja sie na tym jeszcze nie znam,narazie wiem co lubia dzieci do 6 miesiecy:-D
ViKamcia ja nie chce zeby ta kiecka byla do ziemi czy cos,tak przed kolana gdzies,zebytylka nie bylo widac:-pteraz to krotkie sukienki sie nosi,jak widzialam plyte ze studniowki sprzed2 latto chyba ze 2 mialy dlugie:tak: hmm chcialabym sie zmiescic tak w 50 zl jak sie uda

Witam!
U nas piekna pogoda gdy Ł wroci pojdzie zmalym na spacer a ja wezme sie za pranie, sprztanie, gotowanie itd:wściekła/y:Maly marudzi strasznie przez 2 zabka wyjsc nie moze,w nocy sie budzil i na dobre wstal 5.30 pierwszy raz w jego zyciu wiec nie jest zle:-D
Burzowata nie sadze zebys w 50 zl sie wyrobila, u nas krawcowa bierze wiecej od mojej siostry tyle wziela bo po znajomosci tak za 100 szyje a material troche kosztuje, tam chyba masz tez koronke a ta jest droga...mojej siostrze wyszla jakies 150 zl
Mloda nie pomoge, nie biore tabletek
Kama moja chrzesnica w wieku 2 lat wszytski ladnie mowila teraz ma 3 i wysluchac jej sie nie da:-Da kombinezon moze i dobrze ze wiekszy ja tez mam troche wieksze;-)
Liza zazdrosze, nie masz dzis roboty;-)

Burzowata ja też wątpię że wyrobisz się w 50zł samego materiału za tyle nie kupisz :no: a szycie to też droga sprawa.

Anula jak Julka była jeszcze "leżąca" to też miała luźniejsze a teraz gdy biega upada, lepszy byłby dopasowany, no trudno musi być jak jest, przemęczymy się tą zimę i na następną będzie jak znalazł :-)

Zostało mi jeszcze odkurzyć ale to już jak zołza wstanie i uciekamy na podwórko, bo znowu słoneczko króluje u Nas ;-)

Kama faktycznie, nie pomyslalam o tym:-Dprzynajmniej kolejna zime masz z glowy:-D
Moj spi ale niespokojnie, myslalam ze z kolejnymi zebami jest latwiej a tu guzik:angry: noc musialam dac nurofen

Anula oj zabki.... my do dzis przezywamy kazdego, i widac ze idą bomlody w dzien marudny i slina leci mu jak.... :dry:

My własnie z dworku wrócilismy, Miki dostał butle i chyba zasnol od razu bo cisza w pokoju ;-)
A ja pojde zaraz przygotuje barszcz bialy do odgrzania ;-)
ciasto wyszlo super, dawno go nie jadłam ehhh pychota :-)

Liza u nas to samo slini sie strasznie, ciagle ze sliniakiem jest bo ubran by mi zabraklo. No nic jeden wyszed bez bolu to nie jest tak zle a i ten juz prawie na wierzchu:-D
Ja dzis robie pomidorowa a ze slodkiego to tylko wafle z krowka w nosie mam to bo sterta prania czeka:angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry