fikusek1988
Mama Alanka:)
muminka juz pisalas zeby zaglosowac...nie ladnie tak prosic tylko o glos a wcale sie tu nie udzielac.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W końcu dzieci najbardziej boją się oderwania od rodziców a ta przecież mówiła,że go zabierze.
Majce też się chciało płakać,ale jakoś cyc ją udobruchał ;-)
fajniutki jest, będzie przystojniakiem
buziaczki z okazji miesięcznicy:-) Moja już za 2 dni ma skończone 23 miesiące a potem świętujemy 2 latka:-)

co za wiedzma
juz ja opierniczylam w czwartek za to a ta wczoraj znowu gadke zaczela. Jestem na okresie probnym jak mi nie przedluzy umowy to chyba jej nakopie!!!!
odwalam za babe cala robote a ta jeszcze tak potrafi powiedzic no kurna!!!az sie poryczalam jak dojechalam do domu:-(
Teraz już mniej jest przywiązana,zasypia już sama a nie tak jak czasem tylko i wyłącznie z cycem ;-)
U mnie niektórzy mają wielkie ale do tego,że pracuje po 7 godzin a nie 8. Mam takie prawo to korzystam mam w końcu dziecko i wolę mu poświęcić ten czas. W pracy i tak zapierd..am jak mały samochodzik
mi tez bardzo zalezy,zeby przekarmic zime
fryzurke ma obledna
a potem spac