Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie ma się po co nie wiadomo jak katować tylko po to,że ktoś mówi,że takie czy takie karmienie jest lepsze. Najważniejsze jest szczęście dziecka i mamy. Małe nie będzie szczęśliwe jak matka będzie zła,że ma mało mleka i nie jest wstanie go wykarmić. Oczywiście warto powalczyć,ale nie za wszelką cenę.
A największy minus częste wstawanie w nocy 

Wczoraj moja siostra nocowala u nas oddalam jej ubranka wszystkie do 68 czesc tylko zostala dobra tak juz tylko 74, a ja nie mam gdzie tego trzymac a i zalatwilam malemu kurke ze wsi i krolika, marchewka tez ma byc, ziemniaki juz mam
ja karmilam 2 mies bo stracilam pokarm,poradnia nic nie pomogla...
ja na gwiazke musze kupic 2 prezenty dla dziewczynek w wieku 3 lat, najlepsze jest to ze mieszkaja w jendej miejsowosci i kiedys bede miala 2 komunie jednego dnia
ja chcialam Maciej, Adam albo Dominik a moj Ł Szymon a to imie dla mnie jest okropne
wiec poszlismy na kompromis i jest Bartosz
ja naszczesie mam to za soba