Anula1989
Fanka BB :)
Vegas ja przeskakiwac nie chce jednoczesnie chce przezyc wszystko ale tez chce zeby byl taki bardziej kumaty bo wariuje w ciagu dnia bez rozmowy teraz i tak jest lepiej bo maly sporo gaworzy
mojemu Ł Szymon sie podoba tak jak pisalam a dla mnie to imie nie do przyjecia. A Twoj tak jak ja dla mnie imiona dla chlopcow sa bez rewelacji
wczesniej pisalam moje typy ale Adam teraz jest na topie za to maciej i Dominik nie moze kiedys:-)a moze uda sie Olga...ale to nie szybko;-)a najwyzej nazwalabys tak jak bys chciala skoro mu i tak nic sie nie podoba
Fakt pyzata jest, jak ja hahaha ale wloski ma boskie
moj majac 8 dni wazyl 3750
a tu zdj jak ma 2 tyg

tu 2 tyg temu

tu tez jakies 2 tyg

mojemu Ł Szymon sie podoba tak jak pisalam a dla mnie to imie nie do przyjecia. A Twoj tak jak ja dla mnie imiona dla chlopcow sa bez rewelacji
wczesniej pisalam moje typy ale Adam teraz jest na topie za to maciej i Dominik nie moze kiedys:-)a moze uda sie Olga...ale to nie szybko;-)a najwyzej nazwalabys tak jak bys chciala skoro mu i tak nic sie nie podoba
Fakt pyzata jest, jak ja hahaha ale wloski ma boskie
moj majac 8 dni wazyl 3750a tu zdj jak ma 2 tyg

tu 2 tyg temu

tu tez jakies 2 tyg

Ostatnia edycja:
Mi się podoba Filipek, Maksymilian, Oskar, Oliwier, Fabian, Bartuś, Miłosz, Jaś /ale odpada bo mam bratanka Jasia/, Ksawery. Mojemu mężowi żadne z tych imion się nie podoba
moja siostra wazyla 1800 to dopiero bylo tycie dziecko![P061111_13.23_[01].jpg P061111_13.23_[01].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/206/206525-c6254b2b9ef74f6a17d964b030534ecc.jpg?hash=xiVLK573T2)