• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam:)
Ale mnie tutaj kupę czasu nie było. Przepraszam, że nie odpisze, ale za dużo tego. Mam 20 kilka stron :)

U nas wszystko ok:). Zosi pchają się górne dwójki i chyba trochę ją to denerwuje:)Ogólnie to ciągle mówi, nieświadomie, "nie" i "oooo" :P Kochana jest jak zawsze;). Mam nadzieję, że u was też wszystko ok:)

reklama
Anula moja babcia ma na imie Olga bardzo lubię te imie :tak:
Chłopca nazwałabym Adam to mój faworyt ale brat rodziny J ma tak na imie a ja nie lubię powielać imion, więc byłby Michaś a dziewczynka chyba Laura ewentualnie Iga ;-)

Kasiek fajnie :-) ja osobiście uważam że to bardzo fajny prezent i na lata a zabawki wiadomo chwila moment i w kącie stoją.

Burzowata śliczny facet.

My też na razie dzieci nie planujemy, Julka od września idzie do przedszkola ja do pracy więc może w końcu trochę "odżyję" a jeśli dostanę umowę o pracę to będzie można pomyśleć o drugim :tak:

J z kotem własnie polują na mysz pod lodówką :-D nie ma to jak instynkt "łowcy" :-D

mlody pachnie swieci sie i siedzi mi na kolanach i zaglada co pisze
wink2.gif
biggrin.gif

anula
mi te sie podoba imię Olga ;-)
burzowata sliczny ;-)))
Kama mysz?:szok: u mnie na klatce ostatnio był szczur ; /

Kamma wiesz prezent też fajny ale my już się zastanawialiśmy od wakacji tylko że w ogóle zapomniałam że taka łóżka są bo na razie byśmy wstawili do naszego pokoju i spała by z nami a jak by się przyzwyczaiła to pokoik byśmy zrobili. Mieliśmy kanapę taką nie dużą kupować ale to jest o niebo lepsze rozwiązanie najpierw poszukamy czegoś takiego w sklepach bo też boje się kupić nie oglądając. Ewentualnie w necie poszukam gdzieś z lubelskiego i czy można osobiście odebrać

Gosdia
oooo odnalazłaś się:)

Ale się najadłam tym spagetti ale C zadowolony:) muszę Domki pokój ogarnąć;/

Młoda na wsi myszy to norma ;-) a ja się w ogóle ich nie boję ani nie brzydzę traktuję je jako nie odłączny element ekosystemu :tak: przynajmniej kot ma radochę.
A co do szczura to kiedyś miałam nazywał się Franuś oczywiście nie był to szczur podwórkowy, tylko hodowlany płakałam po nim 2 tygodnie to żadnego zwierzaka tak się nie przywiązałam jak do Niego.

Gosdia złapana kot już poszedł z Nią na podwórko, sadysta.

Kasiek no właśnie ja też chcę najpierw po sklepach pojeździć umówiłam się na sobotę z mamą na rundę po sklepach.

My o drugim dziecku jak cos to pomyslimy po moich studiach i jak umowe stala bede miec,nie wczesniej:tak: ale fajnie by bylo miec takiego brzdaca jeszcze za pare lat,najlepiej drugiego synka:-)
Maly juz wykapany i spi,marudzil juz strasznie to dzisiaj wczesniej wykapialismy,jeszcze ma stan podgoraczkowy,mam nadzieje,ze nie poro****e mi sie:-( moze to od zebow,no nic,noc sie ciezka szykuje
A ja poki moge lece sie uczy bo M chce komputer zajac;-)
Młoda no no niezlego masz synka:-D
milego wieczoru

reklama
Hejka, widze cały czas temat łózek :-) No to ja poszukałam takiego jak nam w głowie siedzi... Można wystawic tyko te dolne a górne będzie czekac Łóżka Łóżko piętrowe KACPER V - PROMOCJA! Wys.24h (1895394081) - Aukcje internetowe Allegro ... Ale w takie będziemy się zaopatrzac dopiero jak wrazie będzie w drodze druga dzidzia. Narazie się nie martwie, bo Kacper ma łóżeczko 140/80więc jeszcze ma miejsca a miejsca...

Ja dzisiaj jakoś weny na pisanie nie mam... Cały dzień wolny się wyleniwiłam i aż za bardzo, bo nic nie zrobiłam...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry