Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Umi ja właśnie wole najpierw sobie "na brudno" napisać. Zresztą jak dla mnie ten wymóg że prace muszą być napisane na komputerze jest bardzo nie na ręke.... No ale co zrobić, pracy napisanej odręcznie mi nie przyjmiepati czemu ty na komputerze od razu nie piszesz? Ja tez nie lubie przepisywaćJuż wolałaby pisac od razu albo zeby ktos i dyktował
siwa jaką szkołę robisz?

Coraz gorzej widze :/
super że skończyłaś pracę jestem dumna z Ciebie, że tak świetnie dajesz sobie radę po tym wszystkim.
a moja ulubiona piosenka świąteczna to "jest taki dzień bardzo ciepły chodź grudniowy, dzień zwykły dzień w którym gasną wszelkie spory[...]" aaaaa.... ja chcę świąt! pati marsz do okulisty! u nas w lo chceili tylko odręczne
. Jak to sie wszystko zmienia eh...
siwa to za rok bedziesz maturę pisać?;-)Widze że wszystkie Kacpry maja twarde tyłki![]()