reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kamaa to drzewo jest sliczne!!! na prawde mi sie podoba slicznie komponuje sie z ta biała sicianą, super jest. No ale ja dajac takie drzewo musiałabym miec chyba wszystkie inne sciany w jednym kolorze nie koniecznie białym ale jednym żeby ładnie sie to drzewo eksponowało. Ja chciałam sobie w pokoju namalowac drzewo, ale puki nie kupie kanapy nowej to nie zrobie nic, z tym ze zastanawiam sie bo mam 2 sciany czerwone i 2 żółte na tej żółtej miałoby byc ciemne drzewo a na drugie żółtej są meble i pewnie zrezygnuje bo mi strasznie pokój skróci:/ heh chyba ze jakoś to rozegram, bo białych scian nie chce za bardzo zeby powiększyć pomieszczenie.

pati a do której bawisz Mariusza moze wieczorem jakis lekarz przyjmuje?
siwa mój to czasem piszczy az i uszy wiedną, ale tak zeby płakał bo go cos boli to sporadycznie:tak:

reklama
Przeczytalam wsio i niewiem, zapomnialam co mialam odpisywac...

:confused2: phi, odeszlam od kompa i teraz tym bardziej niewiem co czytalam ;/

Sorry...
Trzymajcie jutro o 10 kciuki.... mąż jedzie na rozmowe w sprawie pracy...

Patrycja ja liceum konczylam ponad 3 lata temu i chcieli tylko recznie;-)
Umi co do Kacprow sie zgadzam moja kolezanka ma kiedys ciagle piszczal gdy czegosc chcial,raz uderzyl ojca w glowe takim wilekim kluczem gdt ten lezal na trawie pod samochoem wysuwal sie i maly go strzelil ale placzecego nigy nie widzialam. Teraz ma z 5 latek i juz wyrosl:tak:
Kama zazdroszcze mozesz tak kombinowac w domku a my wynajmujemy kawalerke i nie zanosi sie ze bedziemy miec cos swojego z reszta i tak tu nie chcemy bo za 1,5 roku i tak stad uciekamy
Musze pomalowac wlosy, koniecznie chce na rudo ale Ł marudzi no i ja sie boje ze nie wyjdzie bo mam jeszcze troche farb na wlosach a sciagniecie i pomalowanie troche kosztuje no i niszczy strasznie a i tak mam juz tragiczne przez prostownice

Anula bo na dziennych przyjmują recznie a na zaocznych to komputerowe wygodniejsze, ja chodzilam 2l do zaocznej i 2l do normalnej i tez na komputorze wsio oddawalam w zaocznej:tak:

Siwa u mnie czasem jest tak glosno, piski, krzyki ze czasem mam ochote wyjsc z domu :-D ale jakos daje rade, traz mam dzieciaki wszystkie w domku wiec ciężko... Daniel dolaczyl do chorowania... oby miki nie zlapał bo ma szczepienie 22ego ale cos watpie;/ :(
Nie boisz sie tego ze z maturką bedziesz mozliwie z dwoma bobasami? ja bym sie wstrzymala z bobasem drugim na po maturze.... sama pisalam ją z dwojka i tak łatwo nie jest....

Kasiek Kaama, śpiewajcie!:) Ja jestem antytalent jeśli chodzi o spiewanie.
Anula, zdrówka dla Małego.
patrzcja, ja w technikum musiaŁAm tylko ręcznie pisane prace oddawać. Teraz robię tabele i wykresy do mojej pracy i też już mam oczy jak kret.

Mi Zosia katar dostała;/Taka zdrowa była;/. Wcale się nie dziwie, że coś złapała tak zimno było ostatnio. Ta maść majerankowa pomaga trochę na katarek?

umi jasne rozumiem .. ja też różu nie lubię ale przy 2 dziewczynkach to róż i tak góruje :-p hehe
z 2 strony pokoik miał więcej zieleni ;-) bo też nie chcialam całego na różowo dawać :-p
o tu:
DSCF5649.jpgDSCF5650.jpg
lolak mebelki były tylko ta biała szafa wmontowana i te komody ciemne :tak: łózeczko i kołyska tylko moje :-p
Vegas cudne zdjęcia:-) wiadomo ze jak planujesz synka to lepiej uniwersalne łózeczko ja już wiedziałam ze są 2 laski to takie łózeczko by posłużyło na długo więc późńiej ewentualnie mogę kupić 2 niebieskie np dla synka ;-) a to swoje użyje :-p
kama no faktycznie baerdzo wzorzysta taka ściana , potrzebowałabyś czegoś bardziej stonowanego i najlepiej jednokolorowego
fajny ten motyw z drzewem :-)
anula zdrówka dla małego :*
siwa witaj :-)
co do kupki to właśńie ostatnio się spotkałam z taka sytuacją że dziecko chodzi bez pampersa ale jak chce kupę to niesie pampersa mamie ona jej zakłada ta robi kupę... w pampka mamusia ściaga pampersa wyciera dupke i znów chodzi bez..
dla mnie to szokujące troche z tym ze ona mówiła ze nie sadza jej że czeka aż sama zrozumie że się robi do nocnika :/
kasiek tak sama wymysliłam wsztystko a mój mąż malował :-)
patrycja gratuuje skończenia pracy :-) ale bedziesz miaął teraz pisania na kompie :szok: :-D

Maly wstal zjadl spozniony obiadek-ziemniaczki ze szpinakiem;-)oczywiscie caly sloiczek
Liza &&&&&& a co do pisania nie wiedzialam, ja lo i studia skonczylam dziennie. Kiedys mialam chlopaka ktory zaocznie robil lo i pisalam mu recznie ale moze przepisywal juz nie pamietam bo bylam wtedy w lo a on dawno po zawodowce
Gosdia mojemu duzo latwiej sie oddycha po masci majerankowej, jesli masz w domu tymianek wsyp do miski i zalej goraca woda, postaw to w pokoju w ktorym spi mala od razu bedzie lepiej oddychala a o tego nadaje sie tez olejek sosnowy chyba kropelki

Liza powiem Ci ze jak narazie o Tym nie mysle co bedzie pozniej bo wiem ze dam sobie rade:) skoro z jednym daje to i dam rade z dwoma :) a zreszta mam pomoc mojego kochanego M dlatego ja jestem dobrej mysli :)

a ja na katarek dla twojej zosi proponuje terapie solną nagrzej wody w garnku i rozpusc 3 łyzki soli i postaw kolo łożeczka jak bedzie spała zrob tak z 2-3 razy sól fizjologiczna i bedzie po katarku mojemu Kacprowi zawsze pomoga :)

reklama
gosdia to co Siwa napisala z sola jest bardzo dobre na katarek:) ja jeszcze polecam olejek olbass ktory sie kropi na pizamke,pieluszczke czy podusie:) tez pomaga:)

Do góry