reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kaje urodziłam 10 ,tak mi termin cesarki wytyczyli,chciałam 11 tak jak Tymka ale to było Boze Ciało hehe

snoopy no za 4 pokoje to nawet nieźle, ale nas by na to stać nie było:no::no:
sali04 my mamy 51:-p
wampi:szok: 26 stopni:-p toz to ja w pracy mam parówę 24 i nie wytrzymujemy:-p no chyba ze sie biega w krótkim rekawku

Z Ala mialam na podtrzymaniu i w 37tyg mi wody odeszly:-D tutaj juz cos jest nie tak, ale mam nadzieje ze jak bede lezala i stosowala sie do zalecen obedzie sie bez tab na potrzymanie.
pisalam chyba ze w pracy mialam skurcze i brzuch mnie bolal, dlatego mam zwolnienie, nospa forte i luteina pomagaja wiec jest super:-)

hehe slyszalam o takich przypadkach:-D ale u nas karzy przed terminem przychodzil, wiec to tedencja rodzinna:-D kazde urodzone dziecko w mojej rodzinie tydzien lub 2 przed terminem wychodzilo, nie wiem od czego to zalezy, no ale zobaczymy jak to bedzie:-D

reklama
Hejka
Nadrobilam tylko ostatnie 3 strony, sorrka z góry.

Hania dzis na wycieczce, wiem juz ze wymiotowala a autobusie po 1h jazdy :( oby powrót byl spokojniejszy... kolo 17:30 beda juz na wsi, jeszcze sa w kinie na bajce jakiejs i maja kolejka sie przejechac i wracają. Dzwonilam do sasiadki bo pojechala z synkiem.

snoopy12 co do rodzenia to u mnie Hania wyszla 11 dni po terminie, Daniel 3 dni przed a Miki 8 dni po terminie z OM a w terminie z USG :tak: róznie to bywa ;-) ile masz lat (uwazasz sie za najstarsza tutaj no co ty!), chyba przeoczylam sorrka :-) tutaj w wiekszosci rocznik '88.;) ale tez są mlodsze i starsze mamusie.

Miki za 2 dni konczy 1,5 roku, ale to zleciało :szok:

Do góry