Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie wiem jak ona mi tą pastę przemyciła do wyrka, no nie wiem
:-) W każdym razie do śmiechu mi nie było, za to Młoda się tym zbytnio nie przejęła. Eh w ogóle @ mam i wszystko, dosłownie wszystko, wyprowadza mnie z równowagi
Mam przez to lekkiego kaca moralnego bo Mała ma dziś urodziny a ja chodzę jak bomba. Pada u nas, ale deszcz, nie śnieg.
Zdrówka dla dzieciaków.
No różnicę między dziećmi macie sporą. Eee czemu nie chcecie trzeciego Bąbla?
a jest mrozik to by poleżał już nie mogę sie doczekać żeby sanki wyciągnąć, no i za dwa tygodnie święta a przez brak śniegu jakoś nie czuję tego klimatu ;-)
a teraz to zupełnie inna bajka a szczególnie że w rodzinie J jest dużo małych dzieci jak zjeżdżamy wszyscy do teściowej na wigilijną kolację, dzieci biegają śmieją się brat J przebiera się za mikołaja, normalnie jak z obrazka zawsze marzyłam o takich świętach :-) A sprzątanie zaczynam w sobotę myciem okien i praniem firanek.