Polna bedzie dpobrze - nie ma wyboru -MUSI BYĆ:-) a co do tej rurki to slyszlama, ze daja cos na znieczulenie gardla zeby tak tego nie czuc..

ja na szczescie nie mialam takiego badania.. ale dasz rade..
Anula tak mialam miec staz w tym przedszkolu:-)bo dla terapeuty nie ma miejsc w rzadnych WTZ-tach.. chcieli mi dac DPS ale ja podziekowalam - dla mnie to byla najgorsza praktyka.. wiec przyzeklam sobie, ze nie bede pracowala nigdy w taki miejscu.. jak dla mnie to byla to straszna odpowiedzialnosc:-(ludzie schorowani - a szkoda slow..
z jednej strony mam nadzieje, ze dostane ten staz a z drugiej go nie chce.. bo jak moj Adam wroci to nie bedziemy mieli dla siebie tyle czasu ale bedziemy mieli 500 zl w kieszeni.. no zobaczymy, co pani dyrektor powie w pn

postawialm swoje warunki a mimo to chce ze mna porozmawiac wiec nie wszytsko stracone pewnie..
Mikusa a szczepisz skojarzeniowa?? kurcze strasznie duzo pieniazkow.. ja na poczatku tez chcialam ale jak sie dowiedzialam, ze to przy kazdym szczepieniu tyle kasy to szczpeilam Lenke z NFZ i jest super.. nigdy nic jej nie dolegalo..a zazwyczaj byla kluta tylko jeden raz..
Ewi to moja dzis strasznie plakala - zreszta zawsze tak jest..
a czemu hibem nie szczepili?? pewnie nie mieli.. my tez tak mielismyw przychodni.. Lena szczepionki na Hibb miala teraz a miala je miec na samym poczatku..

ta nasza sluzba zdrowia..
Edit: skleroza nie boli..
Mamamartynki my mamy juz takie cos na watku zamknietym - ale widze, ze wiekszosc dziewczyn ma w profilu swojeg gg:-)