• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam sie z rana.
Witam nowe mamy.

snoopy wspolczuje ciazowych dolegliwosci, oby szybko minely ;/ ja tez mialam w kazdej ciazy zgage, mleko zimne pilam litrami:tak:
Vegas dokladnie;-)
Fikusek zdrowiej nam!

Hania w szkole, kolejny denny dzień:dry:

reklama
KONICZYNKA- chodzi Ci o 3 kaczki które ciągniesz za sznurek? Julka dostała je rok temu od chrzestnej nie warte chociaż w 1% swojej ceny :no:Powodzenia w podjęciu dobrej decyzji apropo pracy :tak: SNOPY- współczuje. Ja praktycznie całą ciążę mialam zgagę, non stop łykałam Rennie. Witam nowe mamuśki :-)

Hejka...
Mlody w przedszkolu... A ja się zbieram do porządków świątecznych, potem na zakupy bo gołąbki musze zrobic... 60szt moja rodzinka sobie zaklepała:sorry2::szok:. Bede walczyc... Dziś mnie w końcu nie mdli ale boli mnie w lewym boku (niewiem nerka, jajnik, korzonek- czym ich bóle się różnią?)

Pozatym czuje się jakby mnie ktoś zżuł i wypluł... eh, motywacji brak....

SNOOPY mi pomagało mleko, i migdały podobno są też dobre...

WAMPI współczuje choróbsk... Ale niestety pogoda nie sprzyja wyleczeniu dzieciaczków... Mój też pokaszluje (przy zmianach temperatur, jak na dwór wyjdziemy a potem jak wejdziemy do pomieszczenia, i wtedy katar się załącza też troche). Zdrówka dla was kochane

MŁODA, HERBATA gdzie jesteście?

Dzisiaj młody był zadowolony bo w końcu jego kuzyn przyszedł do przedszkola... Tak więc myśle że jutro chętnie poleci, bo dzisiaj wstawac nie chciał, ale w sumie do przedszkola biegł prawie całą droge...

Moje dziecie przeklina, jakiś czas mu się zapomniało a teraz znowu, ja użyje słowa kurcze, ja piernicze ale k**wa mac?!!!! Ostatnio rozmowa z moją mamą
-Babcia gdzie wy tu choinke postawicie, bo jamiejsca to tu nie widze
-Nie wiem wnusiu pewnie na suficue
-(a on siedząc na jej kolanach, zaczął się klepac po kolanach i wołac) Na suficie, k**wa mac na suficie.:szok::baffled:.

Albo jak M strofuje:
M wraca z pracy i zaczyna się do niego wygłupiac a on do M: Tata nie rób z siebie pawiana:szok::szok::szok:.

Kurcze przeraza mnie troche te jego słownictwo:szok:.Jakieś pomysły na wyciszenie tego?

Miłego dnia kochane

Witam sie w nienajlepszym nastroju....
Kuba coś zaczoł mi gorączkować i ma suchy kaszel.... oby sie na tym skończyło...
Witam nowe mamusie :):):)
Umi chyba jednak nie bedziemy malować , gadałam wczoraj z M i powiedziałam mu że to nie ma sensu... i po długiej dyskusji doszliśmy do wniosku że bedziemy malować po urodzinach Sebusia :)
Snoopy współczuje zgagi.... ja od 7 miesiaca spałam praktycznie na siedząco bo tak mnie zgaga meczyła, a mi nawet rennie nie pomagał :(
Kasiu na takie teksty najlepiej nie reagować, przechodziłam to samo z Sebą....

Snoopy ja też miałam zgagę ale na końcówce i ja mleko piłam z lodówki. Może spróbuj jakieś lekkie rzeczy jeść na kolację:)

Vegas ja u mojej wyczaiłam dwie dolne 5 ale jakoś tak normalnie się zachowuje na szczęście:)

Gosdia
a co pół drinka Cię łamie??

Koniczynka powodzenia w szukaniu:)

Liza ja też ma humor wisielczy aż sobie w ramionach C popłakałam dzisiaj;/

Wampi ja spóźnione ale szczere wszystkiego najlepszego:) Ale oprezentowałaś się:) Fajnie fajnie:)

KasiaF
no to dobry ten Twój mały przecież już mu przeszło;/ musisz przeczekać znowu i mówić że to brzydkie słowa. Powiedz mu że Mikołaj wszystko widzi i prezentów nie będzie:P

Patrycja mi to nawet nie chciałoby się brać za malowanie w zimę;/ zrobimy to na wiosnę jak cieplej się zrobi zdrówka dla Was:)

U mnie z humorem dziś tak oooo męczy mnie sytuacja z teściową jestem między młotem a kowadłem aż się popłakałam dziś nie mam wcale ochoty na te święta... Tyle roboty a nie wiem za co się wziąć najchętniej pojechałabym do mamy tam to się czuje klimat wczoraj na skype pokazywały mi z siostrą jakie pierniczki zrobiły ze skórką pomarańczową wszystko pięknie przystrojone... A tu teściowa szczypie się z każdym groszem chociaż wcale aż tak nie musimy i tylko praca praca i robić i robić.... W wigilię pewnie będzie latała z łą bo umiera i w ogóle jakby nie mogła sobie darować tej wigilii i n ie czesać klientek do 15....

Hej, hej:-D
Kasia u mnie Ala też przeklinała i czasami teraz też jej się zdarza ale to przez moja boską bratową ktorą sadzi jak ulicznica jakaś... chyba innych słow nie zna:baffled: ja z nią rozmawiam normalnie, dziadkowie i M tez i jest prawie zniwelowane... Mówię wam wstyd kogo kolwiek zaprosić bo ona się wcale nie wstydzi tego że taka jest...
Wampi co do przeziębienia u mnie Ali pomogł sanostol, zasmarkana chodziła a dziś już super, za to ja zdycham... a jeszcze dziś do gina musze podbić bo zwolnienie ze zla data mi wysawil... miał dać do 1.01 a dał do 1.12.2012:-D a buty w naprawde niezlej cenie!!!!!!:-)

kasia88 wspolczuje Ci teściowej... Z tym szczypnaniem się moja jest podobna...

Ostatnia edycja:
mazia nie bój się ja bym się na Twoim miejscu cieszyła, że już niedługo przytulę moje najmniejsze szczęście... Chcesz możemy się zamienić bo ja juz bym chciała być na końcówce:-D ciesz się zamiast się bać, popatrz na ubranka, łóżeczko i wszystko co masz mnie to tak kreciło że czułam się jak w niebie a teraz Ala już pannica a niedawno noworodkiem była... na wspominki mnie wzieło:-D

powiem tak ból zęba jest gorszy i boleśniejszy niż poród:-D

dorota witaj
kasiek w spory rodzinne nie warto sie mieszać:-p bo powiesz 2 słowa za duzo i wyjedzie ze to ty jestes ta zła
vegas o widzisz jak super Martynka wytrzymala:tak: tez miałam kiedys taka sytuacje, zorientowałam sie w sklepie ale tez sucho było
konniczynka moze przeczekaj grudzień a w styczniu podejiesz decyzje co do pracy. Moze to tak ze masz za duzo na głowie i dla tego praca przesała sprawiać frajdę
Liza nie poznałam Cię:-D myslałamm że ktoś skopiował suwaczki twoich maluchów dopiero po chwili zobaczyłam twój nick:-D
mazia91 faktycznie ale zlecialo! masz juz wszystko dla dzidzi?
pati my tez mielismy malować na wakcjach u nas w pokoju ale uznalismy ze przy kacprze to bez sensu i bedziemy malowac w przyszłym roku. Młody juz mniej babrze po tych scianach wiec pewnie nasza robota nie pójdzie na marne
KasiekF nie zwracać uwagi, albo dawac kary... Ja niektóre rzeczy u Kacpra ignorowałam a jesli to nie przynosiło skutku to dawałam kare i takim oto sposobe oduczył sie muwic kur*a mac i dupa... Wiadoo czasem z czyms wypali ale jak nikt nie zwróci uwagi to zapomina

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry