reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja przytyłam prawie 20kg nie cały miesiąc po porodzie miałam tyle co przed ciążą 54-55kg po 3 miesiącach tak uschłam że mama koleżanki powiedziała że wyglądam jak szczurek bo poliki mi się pozapadały i tak było do ślubu po ślubie 6kg na plus hahah

reklama
Dorota bo dużo kobiet chudnie w ciąży ;-) znam przypadki gdzie dziewczyny kończyły ciążę z wagą mniejszą niż przed :tak:

Snopy oglądaliście ten dom?

Ja przez ciążę przytyłam 10 kg ale sama Julka to 4,300 :-p wód płodowych dużo nie miałam, jeden podkład podołał ilości, ale brzuch miałam oooogromny te wszystkie kg mi właśnie w brzuszek poszły teraz mam jeden wielki wiszący fałd który muszę w spodnie chować ale to już oddzielna historia ;-)

Byliśmy w galerii po składniki na ciasta, ludzi tłum szok... wszyscy już chyba w głowie święta mają, co rusz ktoś na mnie wpadał, czy stał na środku przejścia nie wspomnę już o kierowcach jeżdżący pod prąd na parkingu:no:

ja 3 mies po porodzie ważyłam 71:-D i z tymi ostatnimi kg motałam się prawie do roku życią niunki:-) ale udalo się to najważniejsze teraz nawet jak rok bym miała zrzucać zrzuce!! bo maminym pasztetem być nie zamierzam:-D

kama Nie, nie oglądaliśmy zadałam tyle pytań w zgloszeniu że koleś z agencji na nas chyba zlal:-D może i dobrze widać nie nam ta chata pisana;-) ja to chyba od matki się nigdy nie wyprowadzę, kuknij w grupie...

Ostatnia edycja:
Wampi ja się tak czuję jak ważę więcej niż 70kg:-D niby ostatnio bluzę tą z hojrakiem kupiłam M i podejrzewam że do końca będę w niej chodziła ale spodnie mam juz 3 rozmary wieksze... w pupsko mi strasznie idzie.. no i boczki mega mega mam:-D mam nadzieję że skóra na brzuchu bedzie na tyle elastyczna że bedę miała płaski brzuszek jak po Ali... jak znajde zdjęcia z wakacji to wam wrzucę na fejsie mam nawet z Ala jak się opalamy jak ktoraś chce na zamkniętym wrzucę link;-)

Net mi chodzi jak krew z nosa.... Wieczorem jak bedziecie spały (mam klopoty z zasypianiem) się pomęcze:-D z tym ze bede musiała poszukać pendriva... czy jak to sie tam pisze taki ze mnie poliglota:-D

witam sie i ja...u mnie problemy ze zdrwoeim i nie ma czasu za bardzo pisac...

ja w ciazy przytylam 14 kg a po porodzie spadlo tylko 4 kg a alan sam wazyl 3,640 ...wiec roznie bywa z tym spadaniem,mi kazdy mowil ze 10 kg od razu a tu guzik.

Hej. Myszka śpi od 45min, wcześniej ją wykąpałam, pojadła, a jeszcze wcześniej bawiłyśmy się w najlepsze:-) Dziś na solarium przypiekłam się między piersiakami, co za głupie uczucie:-p Czego to człowiek nie robi żeby dobrze wyglądać na głupim weselu:sorry2: Poprasowałam ciuszki Martynki i teraz piję kawkę i czekam na J. Może dziś obejrzymy jakiś film.

Co do wagi ja w ciąży przytyłam 4.2kg. Na początku ciąży schudłam trochę. Jak urodziłam Myszkę /miała 2860g/ to ważyłam 45kg. Czułam się jakbym uciekła z obozu, wybaczcie za porównanie, ale autentycznie. I karmiłam Małą tylko jakoś 2tyg i niestety jak przestałam tak zaraz ważyłam więcej i obecnie mam 50kg. No może 49 bo miałam ostatnio grypę żołądkowo jelitową i mi spadło, ale szybko do 50 pewnie dojdę. Po ciąży byłam szczupła, a teraz z racji, że lubię od czasu do czasu wypić piwko to jakoś brzuszek się pojawił i coś nie chce sobie odejść:-p Ale ogólnie chyba tragedii ze mną nie ma.

Patrycja zdrówka;* Współczuję tyle siedzieć w szkole:baffled: Ale jakoś zleci.. A jak Kubuś?
Sali zdrówka dla Kai;* A czemu cieszysz się, że miałaś cesarki? Ja to byłam zachwycona, że mogę rodzić sn.
Snoopy a ja myślałam, że lapek Ci się popsuł:-p Mogłabyś tu wrzucić jakąś swoją fotkę bo nie widziałam Cię jeszcze:-) I Alę byś pokazała.
Kaamaa motorek w pupce masz nadal widzę:-D To jeszcze u mnie wysprzątaj bo widzę, że Ci się nudzi:-p Ciężka Julcia Ci się urodziła:-) No ale sporo po czasie.
Mariolcia wszystkiego najlepszego, pociechy ze Skarbów i radości każdego dnia

Stare (z wakacji) ale najbardziej podobna do siebie jestem za to Ala do mnie wcale:-D
DSC00594.jpg
Kurde nie mogę z linku dodać...:baffled: błąd mi wyskakuje..
Net mi pierdutnol ale dzis juz jakoś daje rade, też jakies bledy mi wyskakuja itp.... w poniedziałek jade do tych cepow bo rachunek kosmiczny przyszedl a ja mam wiekszy transfer a jak wykozystam 1/5 to nie chce dzialac albo sie ostro muli...

Ostatnia edycja:
Snoopy Ty masz ciemną karnację czy opalenizna to jest? Ładne jesteście obie:tak: a Ala wygląda jak taka Julcia, której niańkowałam, identyczne włoski ma i po buzi podobna:-) Super:-)

reklama
Ciemna ciemna, w lato jak mulatka wygladam:-D dlatego boli mnie ze w te wakacje bede sie chowala przed sloncem, nie chce pozniej jakichs sladow miec jak skora sie sciagnie, solarka sie przyda ze 2 razy i jak po wakacjach w tropikach:-D teraz blada jestem, podklad musialam kupic 2 tony jasniejszy...
a to lalucha z wczoraj:-D
Zdjęcie0249.jpg

Tak wygladałam 1,5 mies przed zajsciem w ciąże
Zdjęcie0029.jpgJak znajdę zdjęcie mojego brzuszka z wakacji nawet umiesnionego i odtłuszczonego to wrzuce, mam nadzieję że znowu do tego wrócę:sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry