Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wód płodowych dużo nie miałam, jeden podkład podołał ilości, ale brzuch miałam oooogromny te wszystkie kg mi właśnie w brzuszek poszły teraz mam jeden wielki wiszący fałd który muszę w spodnie chować ale to już oddzielna historia ;-) 
i z tymi ostatnimi kg motałam się prawie do roku życią niunki:-) ale udalo się to najważniejsze teraz nawet jak rok bym miała zrzucać zrzuce!! bo maminym pasztetem być nie zamierzam
może i dobrze widać nie nam ta chata pisana;-) ja to chyba od matki się nigdy nie wyprowadzę, kuknij w grupie...
niby ostatnio bluzę tą z hojrakiem kupiłam M i podejrzewam że do końca będę w niej chodziła ale spodnie mam juz 3 rozmary wieksze... w pupsko mi strasznie idzie.. no i boczki mega mega mam
mam nadzieję że skóra na brzuchu bedzie na tyle elastyczna że bedę miała płaski brzuszek jak po Ali... jak znajde zdjęcia z wakacji to wam wrzucę na fejsie mam nawet z Ala jak się opalamy jak ktoraś chce na zamkniętym wrzucę link;-)
Czego to człowiek nie robi żeby dobrze wyglądać na głupim weselu
Poprasowałam ciuszki Martynki i teraz piję kawkę i czekam na J. Może dziś obejrzymy jakiś film.
Ale ogólnie chyba tragedii ze mną nie ma.
Ale jakoś zleci.. A jak Kubuś?
Mogłabyś tu wrzucić jakąś swoją fotkę bo nie widziałam Cię jeszcze:-) I Alę byś pokazała.
To jeszcze u mnie wysprzątaj bo widzę, że Ci się nudzi
Ciężka Julcia Ci się urodziła:-) No ale sporo po czasie.

błąd mi wyskakuje..
dlatego boli mnie ze w te wakacje bede sie chowala przed sloncem, nie chce pozniej jakichs sladow miec jak skora sie sciagnie, solarka sie przyda ze 2 razy i jak po wakacjach w tropikach
teraz blada jestem, podklad musialam kupic 2 tony jasniejszy...

Jak znajdę zdjęcie mojego brzuszka z wakacji nawet umiesnionego i odtłuszczonego to wrzuce, mam nadzieję że znowu do tego wrócę