reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Na razie napisze o wizycie, a potem nadrobię.
Kacper na badaniu płakał, ale na prawdę starał się współpracować:tak:, badanie wyszło choć nie po naszej myśli:zawstydzona/y:. Nadal utrzymuje się IV stopień refluxu, nadal młody ma uchyłki w moczowodach mimo ostrzykiwan defluxem. W przyszły roku prawdopodobnie czeka nas kolejne ostrzykiwanie i wczoraj lekarka wspomniała o przeszczepieniu moczowodów:zawstydzona/y:. Jest puki co całkowicie anty nastawiona do tego, bo uważa, ze szkoda młodego męczyć skoro nie ma żadnych ZUM-ów, a nerki pracują bardzo dobrze. No cóz zobaczymy co bedzie, na razie jestem zmordowana i szczerze mówiąc nastrój świąteczny mi prysł.

reklama
Hejka

Umi Kochana bedzie dobrze... nie ma innego wyjscia.... :**** zobaczysz najwazniejsze ze mlody dobrze to wszystko znosi... Dacie rade!:-)
Kamcia czemu odstawiasz mała od piersi juz?

U mnie Daniel ma katar ;P Hania kasłała ale dzis lepiej troszke, Miki zdrowy, oby tak zostalo....:p

Umi mam nadzieje że przeszczep nie bedzie potrzebny ani teraz ani nigdy... Kacper to silny chłopak poradzi sobie z tym......
Liza zdrówka dla dzieci....
mam meeega lenia hehehehe ale zaraz biore sie za robote :D

snoopy musze odstawić od piiersi ponieważ mam powazny problem z kolanem.. i dostałam bardzo silne leki , a także zastrzyk w kolano które musze brać jak najszybciej .. a leków tych kategorycznie nie można brać w okresie planowania ciąży (zatrzymują one płodność) , w ciąży - powodują powaqżne uszkodzenia płodu i w czasie karmienia ponieważ mają zbyt szkodliwy wpływ na dziecko :-(
leki musze wziąść natychmiast ponieważ nie można czekać z leczeniem.. a póki co karmię i nie mogę ich brać :-(

Umi zobaczysz bedzie dobrze, wazne że mały dzielnie wszystko znowi, głowa do góry będzie dobrze;*
Liza u mnie Ala też zasmarkana i katar ma... muszę gonić do apteki a jest -1 i sniegu już trochę leży...
ViKamcia Kurcze wspołczuję, mam nadzieję że mała dzielnie zniesie odstawienie a Twoje kolano szybko wróci do zdrowia:-) Wiem co czujesz co u mnie tato ma to samo... mial nawet operację na kolano bo za późno poszedł i operacja jeszcze pogorszyla sytuacje...

Kurcze Ala już zjadla połowe pierników razem z dziadkiem:-D z reszta mi też smakowały, ale ciasto mnie wpieniało bo kleiło sie do wałka:-D pozatym cala błacha gwiazdek mi się spałiła bo zagadałam się z mama:-D dzisiaj w planach rogaliki, ale po marmoladę muszę skoczyć;-) No i jutro keksik bede piekła bo M błagał:-D ciekawe czy mi się uda ostatnio jak cisto piekłam wyszedl zakalec ale M zajadal się jak głupi:-D
Wczoraj też ubrałam u Ali choinkę:
Zdjęcie0257.jpg
A dzisiaj tato ubrał już w jadalni:-)

wampi rogaliki sa wyczesane z zapazanego ciasta drozdzowego, gorace najsmaczniesze, raz nawet z czekolada robiłam, pani na kursie kulinarnym mnie nauczyla:-D poza tym mam dyplom szefa kuchni więc to zobowiązuje;-)

Kamcia współczuję sprawy z kolanem;/ Mam nadzieje że obie to dobrze zniesiecie a jak dziewczynki po wizycie w PL??

Liza
zdrówka dla dzieci:)

Umi
będzie dobrze kochana nie martw się:)

Snoopy gratuluję nowej lodówki mam nadzieje że szybko przyjdzie:) Mmmmmmmmmm takie pyszności i ja bym zjadła:)

Wampi
dobrze że bez antybiotyku mam nadzieje że całkiem wyzdrowieją:)

Patrycja nie tylko Ty masz lenia:p

Ja dzisiaj zła chodziłam jak osa... Domka w gacie mi kupę zrobiła teściowa jak wczoraj prała fartuchy to z włosów nie wytrzepała i całe moje pranie z nocy we włosach było musiała jeszcze raz prać!!!! Ale wyszłam na dwór i mi lepiej.
Okazało się że wyjeżdżamy na Sylwestra w sumie nie daleko ale i Sylwester będzie i narty będą Czarek strasznie podjarany bo ostatnio był 3 lata temu a teraz to Domka mała i nie chciałam jeździć. Dominika zostanie wywieziona do moich rodziców albo dłużej po świętach tam zostaniemy i tam ją zostawimy i po Nowym roku wrócimy mam nadzieje że dadzą radę...
Młoda od 2 tygodnie taka nie znośna że nie daje rady... Wszystko na nie i wszystko co z nią związane muszę ja robić. Teściowa dziś powiedziała że jej przykro że jej tak nie akceptuje ale no sorry trzeba więcej czasu z nią spędzać i mówić a jak oni wszyscy nie wiedzą jak ją podejść to co ja poradzę;;/

Sorry ze tak nie wszystkim ale już zmęczona strasznie jestem do tego w nocy nie spałam;/

Widze ze nie tylko u mnie "świąteczny nastrój"??;/

U mnie masakra,syf w domu ,do zarcia zrobione tylko dwie rzeczy(reszta jutro i w sobote)
Prezenty mozna powiedziec ze juz mam,tylko dzisiaj jeszcze ide do Tesco kupic dzieciakom cos od mojego taty bo on jak zwykle nie ma czasu ;/

A TO DZIEŁO MOICH DZIECI;)

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Do góry