Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Klaudia to nie jest głupie... ja też mam 21 lat też dwóch synków i marzę o córciDziekuję bardzo za miłe przywitanie![]()
Mam nadzieję, że uda mi się czesto do was zaglądać
Hmm coś o naszej rodzince, z mężem ostatnio mamy kryzys zrobił jedna rzecz o której ja nie potrafie zapomnieć no ale staram się bo nie wyobrażam sobie zycia bez niego.. Dzieci rosną zdrowoMarcel chodzi do prywatnego przedszkola gdzie jest mało dzieci zdecydowalismy sie na to tylko dlatego, że jest bardzo wrażliwy a wrecz nawet zamkniety w sobie no i nie słuchał sie nas teraz przez przedszkole jest troszke lepiej on tez już tam sie lepiej czuje na poczatku nie chcial w ogole uczestniczyc w zajeciach grupowych typu rytmika czy tam jakies grupowe śpiewanie ale po woli po woli i juz coraz lepiej.. Strasznie też bił Tymcia i to az tak mocno ze bałam sie z małym isc do lekarza bo ciagle mial pelno siniaków wiec to najbardziej przewazylo ze poszedł do przedszkola.. Tymuś to mały cwaniak i głodomór je ciagle buzia ani na chwilę mu się nie zamyka wszystko co dostanie to zje
![]()
Mąż myśli o trzecim dziecku ja też ale ma obawy czy damy rade finansowo, do tego boi sie reakcji rodziców bo tu mieliśmy sie rozwodzić a nagle trzecie dziecko.. Ja ardzo bym chciala moze to i głupie ze majac 21 lat marze o 3 dziecku ale tak ciagle mam je w głowie i w ogólemarzy mi się mała Liwia do tych moich 2 chłopców.. Jeszcze Marcel oststanio położył mi sie na brzuchu i mówi "Pepuszku jest tam ktoś w środku? Halloo?" i jeszcze bardziej zapragnełam trzeciego
![]()
Kamcia nieciekawiepatrycja , tak coś poważnego...
t się nazywa chondromalacja stawu kolanowego ...
jets to choroba która doprowadza do rozmiękczania się chrząstki w kolanie...
niestety nie da się tego wyleczyć a jedynie zaleczyć lekami żeby postępowało to wolniej :-(
dlatego im szybciej się wezmę za leczenie tym większe szanse ze będę dłużej mogła normalnie funkcjonować fizycznie :-(
ogólnie to moze cała się wykruszyć jeśli nie będzie leczona...i potrzebna będzie operacja..
narazie mam te leki i zastrzyk który robi się w torebkę stawową.. jesli nie pomoże samo leczenie lekami..
a mam nadzieję że pomoże...![]()
najgorsze jest to że nie da się cofnąć tego zmiękczania i ta kostka juz będzie mi się rozwalać do końca życia.. jedynie plus te że wolniej niż normalnie...cho9ć i to marne pocieszenie:-(
kasiek dziewczynki dobrze.. już na ostatnich dniach były lekkon znużone i nmarudziły.., np Emma 2 ostatnie+ dzień lotu wogóle nie chciała się ode mnie odkleić, ale poza tym były szczęsliwe i bardzo zadowolone z pobytu .. :-)
zazdroszczę wyjazdu na narty:-) też bym chciała :-)
sali ładniusia choinka.. choć osobiście jestem lekko na nie takim właśńie łańcuchom.. choć wiem ze te zwykłe wychodzą już z mody![]()
sama szukam czegoś całkiem pomiędzy ;-) żbey być na czasie.. ale nie te wstęgi
my mamy choinkę ze staroświeckimi łańcuchami ;-) ładne niebieskie światełka i czerwone bombki :-)
a w kuchni pachnie makowcem , serniczkiem i pierniczkiem :-)
ale będzie wyżerka... a jutro pieczemy resztę: miesa itp...-)
Wczoraj zatrułam się i od pierwszych wymiotów o 4 już cały dzień nie miałam sił i chęci za cokolwiek się zabierać. Jutro idę do pracy, potem do rodziców chyba już na całe święta i nie będę miała czasu zajrzeć. Dlatego teraz składam wam najlepsze życzenia, żeby te święta spełniły wasze oczekiwania, były pełne ciepła, spokoju i miłości:-)