reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Wy tak o wzroście to ja powiem, że moja Amelka ma 2 latka i 10 miesięcy i ma 93cm wzrostu, przez pół roku podskoczyła 8cm a i ma 12,5kg.

MARTYNA Twoja córa jeszcze malutka więc myślę, że zacznie z czasem Cię słuchać. Za to moja prawie 3 latka też tak się zachowuję, nic po dobroci do niej nie dociera, jak się nie krzyknie to nic się nie wskóra. Absolutnie nikogo w domu się nie słucha. Dziś w przedszkolu z panią rozmawiałam i tam jest bardzo grzeczna a w domu masakra jakby "diabeł w nią wstępował"
Moja ma buciki 24.

Dziękuję :-) Ślub wzięłam 7 sierpnia 2010 i byłam sensacją że chajtam się bez wpadki w tak młodym wieku... :-)

Mazia to nie 16 miesięcy tylko prawie 17:pA mi rok uciekł bo przecież mamy 2012:D ja też brałam ślub 7 sierpnia 2010r. tylko że kościelny:) A powiedz mi czemu wiązanie się w sumie dość młodym wieku bo zawsze mnie to ciekawi nie to że źle czy coś tylko ja podziwiam osoby które są tak pewne miłości i wiążą się:)

Może dlatego że w życiu już trochę przeżyłam i chciałam mieć w końcu przy sobie osobę którą kocham i która mnie kocha. A pewna byłam swojej miłości bo szybciej przyszło mi dorosnąć i inaczej patrzeć na świat i życie...

Dorotar to drobniutka Twoja córcia i stópka malutka(albo normalna bo nasze maja kajaki)hehe moja Kaja to ma kajak :-D

Ja własnie zjadłam pizze do tego piwko i zaraz pękne :cool:

Kolezanka mnie wymasowała ze prawie zasnełam ,taka zamulona teraz jestem ze zaraz ide lulu;)

Mazia no i dobrze jak oboje tak czuliście potem byliście gotowi na dziecko to tylko pogratulować i życzyć alby miłość trwała:)A Twój mąż ile ma lat jeśli wolno się zapytać??

Mój Krzyś ma 27latek (stara dupa z niego:-D) Ale bardzo go kocham mój dożartek a Tomuś jego krew więc będę mieć przekichane:-D:-D Ale damy radę :wink:

Mazia to można powiedzieć że do ślubu mu było bliżej niż Tobie hehe żartuję oczywiście mam znajomych przyjaciółka w moim wieku 23 lata(no 24 rocznikowo) on + 8 w tym roku minie 8 lat jak się prowadzają no i wreszcie 7 lipca staną przed ołtarzem ale ja to się śmieję że on czasem z zachowanie gorszy niż małolaty :)
To zrobicie sobie córkę i siły wyrównane będą:p

reklama
Do góry