Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a jest tak dla tego że do roku dziecko powinno jeździć tyłem do kierunku jazdy, tak gdzieś czytałam;-), a w praktyce jest tak ze dzieciaki szybko wyrastają z nosidełka mój młody przesiadł się na normalny fotelik jak miał jakieś 7-8 miesięcy bo mu nogi wisiały już
.
, ja kiedyś miałam problem z jego odczytaniem wiec Tobie to sie nie dziwie

u nas podobnie bylo ;-)
trzymam kciuki ;-)
hehehe
do niedzieli wieczora;/ kurki, pieski, jajka zbierac wrrrr.... az sie odechciewa troche przez to jak oni czasem na straktują
no ale cóz... ;]
najbardziej wkurza mnie podpisywanie się u kuriera tymi zdezelowanymi pisakami ;-)
czemu teraz nie pada śnieg tylko jak temperatura na + 
. Ja nie mam 2 nazwisk, a mam problem, bo pisze swoje imie z którego widoczne są aż 2 litery i jak pisze nazwisko to jest L cos tam po środku nie zidentyfikowane i literka a na kncu. Nie umiem sie tym podpisywać
. Bo tobie o taki rysik co na ekraniku trzeba podpisać chodzi? Mróz u nas +5 jak wychodziłam rano do pracy