reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi ja tak raz pół dnia do przychodni dzwoniłam... wpieniałam się jak nie wiem poszłam tam a tam pusto....:szok: weszłam bez kolejki ale to w październiku było;-)

kurcze ja żałuję że przestałam chodzić na zajęcia... ale za rok zacznę i nikt mi nic nie powie:-D z tym że ja teraz robiłam technika budowlanego (2letnie) bo na architekturę się wybieram, ciekawe jak ja to ogarnę przy mojej gromadce...

Dzieki za wsparcie:-D ja będę panikowła w dniu ślubu:-D ale jak jestem z M jestem bardziej pewna siebie niż zwykle i niczego się nie boję wiec może uda mi się wypowiedzieć przysięgę nie przekręcając niczego:-D Moja mama już panikuje:-D kto jej kuchnie pomaluje, kto w salonie dywany popierze:-D Ja zapraszam rodzenstwo i chrzestnych a M mame i brata z zona..planujemy w domu Szwecki stół a potem o 20 na bal ostatkowy:-Dmoja rodzinka lubi takie akcje nie wiem jak M zareaguje:-D

a żona brata M w 2 mieś ciązy i sie szczyca jak nie wiem co... M się pytał o łózeczko i wózek gdzie jest a jego matka że Kaska w ciąży i ze im będzie potrzebne!!!!!!!!!!!!:szok::angry: a M że w dupie to ma bo my będziemy mieli dziecko za 4miesiące z chaczykiem... wpieniła mnie tym, ale M na szczęście nie da się im...

reklama
kasiek, mam 21 lat i studiuje na 3 roku medycynę a ciąży to nieplanowałam i nadal trochę zalamana jestem:no:Ale co zrobić.Jedynie mój narzeczony się cieszy:confused:

A czy na wątku są przyszłe mamy z nieplanowanymi ciązami?

Zadzwoniłam sobie na centrale i przemiła pani poinformowała mnie że rejestracja jest od 8 do 14 ale jak sie dodzwonię to ona sie mocno zdziwi:-D... No nic we środe pojade tam osobiscie bo jakby inaczej:dry:.

Snoopy to jak wy macie jedno łózeczko na 2 dzieci? a po Ali łózeczka nie masz?
kaamaa no własnie u mnie w przychodni jest ok tylko ten szpital:dry:, a w przychodni nie mamy ortopedy i dupa blada:baffled:

Macie posmiejscie się:)

Samochód zabrali tacie, a na widok policji | wideo

edit

Myrsini wiesz na tym watku to wiekszość bedzie z dzidziami nie planowanymi, ale czy obecnie w ciązy? Cóż przewineło sie kilka:)

Marysini obawiam się że większość z nas to szczęśliwe mamy nieplanowanych dzieciaczków które teraz kochamy nad życie a w pierwszej reakcji tez było załamanie i strach w oczach CO TERAZ :szok:

To normalne ... zobaczysz odmieni ci się troszkę jak pierwszy raz dzidzie zobaczysz na usg...usłyszysz serduszko... później poczujesz pierwszy ruch ..zgagę na końcu ciąży no i jak taki berbeć rozwrzeszczany prosto z brzucha trafi na Twoje piersi ... ahhh aż się rozmarzyłam ...

ja nie planowałam mojego synka, mało tego ciąża pojawiła się kiedy ja zaczęłam poważnie myśleć o rozwodzie ... moje załamanie było tak ogromne, że w srdku myślałam sobie, że lepiej by było gdybym poroniła - SERIO ... :-(

teraz bez męża ale przeszczęsliwa bo z synkiem !

medycyna - straszliwie trudny kierunek !!!

Podpisuje sie pod tym co napisala Rox - Marysini:-)

Wiecie co, zmówiłam kalendarze na dzien babci i dziadka - dwa.
Dzis odbieram przesylke, i dwie są -mysle oki, ale rozpakowywuje i patrze a tu w jednej dwa i w drugiej dwa :szok: :happy: dostalam cztery zamiast dwóch :-D no niezla pomylka... :-) pradziadkowie dzieciaków tez dostaną najwyzej ;-) beda szczesliwi :-) no a jeden zostanie chyba dla nas? ;P

kasiek, mam 21 lat i studiuje na 3 roku medycynę a ciąży to nieplanowałam i nadal trochę zalamana jestem:no:Ale co zrobić.Jedynie mój narzeczony się cieszy:confused:

A czy na wątku są przyszłe mamy z nieplanowanymi ciązami?

U mnie Ala byla totalnie nie palnowana i nie umiałam się odnależć.. teraz też wpadka z tym że chciana, ale nie sadziliśmy że tak szybko zaskoczy:-D

Ja po Ali mam turystyczne, a M po Gracku ma drewniane, i te drewnianę chcę na poczatek mieć do roku. Z Ala miałam ale się rozpadło jak mała zaczeła kicać w łóżeczku:-D Co do wózka to on po Gracku ma spacerówkę i tak głęboki będziemy musieli kupić. A jego matka stwierdziła że brata dziecko jest ważniejsze niż nasze i że M ma oddać swoje rzeczy po małym bo oni tak chca, ze niby my klamiemy a ja udaję że w ciązy jestem bo w wigilie nikt u mnie brzucha nie widzial...:szok: wedlug nich to my chyba za kazdym razem jak ja tam jestem poduszke sobie wkladam... Swinie jak nic... Ale co poradzić. wiadomo że jeszcze w łaskę przyjdą jak Braciak M bez pracy zostanie ale M tym razem juz go nie wezmie, bo co roku od 4 lat tamten na zimę prace rzuca i M zostaje sam z 6 trasami.............

Liza heheh to Ci prezent zrobili:-D

Kurka ja sie do braciaka starszego dodzwonic od rana nie mogę:-D A swiadka nie mamy:-D

Myrsini prawie wszystkie jesteśmy takimi mami:) Chociaż są które świadomi zaszły w ciążę:) Ja 3 lata temu byłam w tym samym miejscu co Ty też zaszłam na początku roku... 2 rok studiów;/ Też miałam różne myśli i różne rzeczy robiłam z których nie jestem dumna bo mogłam zaszkodzić... Ale jak na USG usłyszałam bicie serduszka to coś pękło... Wyszłam i np. paczka fajek wylądowała w koszu... Teraz jestem szczęśliwą mamą i żoną masz ciężki kierunek ale wszystko jedt do ogarnięcia:)

Liza
to Ci się poszczęściło:p

umi ja tez miałam dzisiaj problem zeby dodzwonic sie do pediatry , ale dzwoniłam parenascie razy i sie dodzwoniłam , jutro kontrola

Liza to fajnie ze masz az 4 !!!! ja tez dzisiaj zamówiłam kalendarze dla dziadków ze zdjeciami Zuzi i naszymi z rajdów:)

Marysini mysle ze nawet planowana ciąza , sprawia szok , jak to bedzie , czy sobie poradzimy i wogóle. Głowa do góry , bedzie dobrze

Rox najwazniejsze ze teraz juz z górki i cieszysz sie Boryskiem

Kasiek kasiek gratulacje ocen , a rosyjski ja bradzo lubiłam , bardziej od angielskiego

Zuzia wstała z drzemki , jest narazie dobrze, mniej kaszle

rox dziekuje kochana za słowa otuchy i pocieszenia

Jestem załamana bo mialam inne plany!Studia medyczne są ciężkie a do tego trwają 6 lat!A gdzie staż i specjalizacja:no:
Ale bym nie mogła usunąć, zwlaszcza, że narzeczony się cieszy z tej ciąży.Ma chłop swoje lata i wiem że wizja ojcostwa za najwcześniej 8 lat go przerażała.

Liza, gratuluję gromadki dzieciaczków

reklama
To ja Wam powiem co mnie czeka w tym tygodniu żeby nei było że mam kurcze za łatwo ....

jest poniedziałek a
w czwartek 19go: muszę dostarczyć pierwszy rozdział pracy dyplomowej promotorowi - MAM NIC !
mam zaliczenie ze Stosunków Miedzynarodowych : UMIEM NIC
mam egzamin z Partii Politycznych i systemów Partyjnych i UMIEM NIC !!!!

a to dopiero początek ... kolejny nawał mam w następnym tygodniu ;-(

Marysini - studia i ciąża sie wzajemnie nie wykluczają jakkolwiek trudne by one były !!!!
nie smutaj ! uszy do góry i cycki do przodu !!!
:tak::tak::tak:

Ja 11 dni po porodzie byłam na pierwszym egzaminie na pierwszym roku - zapisałam sie na studia jak byłam w 5 miesiącu ciąży :-D
studiuje dziennie i pracuje zawodowo a w dodatku jestem SAMA sobie

jest ciężko ... ale ja mam ciut łatwiejszy kierunek od Twojego

zatem DA SIE !

Ostatnia edycja:
Do góry