Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
napoczatku kupilam Jej Humane,kosztowala 11zl wiec nie duzo !! i pila Ja do 3 miesiaca ale strasznie ulewala wiec zmienilismy na Enfamil AR -kosztowal prawie 30 zl wiec miesiecznie 90 zl szlo na mleko 
tylko chyba ten papierek o dochodach z poprzedniego roku jest wazny miesiac do becikowego-chyba ze teraz cos sie pozmienialo !!
a dajesz Jej poraz pierwszy ? albo poprostu dotego upalu nie chce jesc !!
i bardzo sie z tego ciesze, nie kupowałam mleka modyfikowanego, a na poczatku nawet butelki w domu nie miałam
1 butelke dostałam razem z laktatorem... i mała bez problemu ciagnie mleczko z butelki... ale do tej pory chyba tylko 4 razy
ale dla mnie wygodniej i łatwiej jest karmic mała cycem i naprawde karmienie stało sie przyjemnoscia
przez 1 miesiac cierpiałam niemiłosiernie przy przystawianiu, ale to trzeba przetrwać... ;-) ja jestem zdania, ze jak sie chce bardzo karmic to sie bedzie karmic cycem, bo to siedzi w głowie. Oczywiscie nie potepiam mam, które podają modyfikowane, bo to rozumiem. Ale mi z racji wygody i oszczedności tak lepiej:-)
w maire tanie i dobre wiec jest ok..
u mnie Ala majac 4 miesiace wazyla 6 kg , ale potem waga szla bardzo szybiutko w gore i od 3 miesiecy stoii na 11 kg :-)
i mi pokazuje paluszkiem ,,tyty,, bo nie chce Jej wyciagnac z lozeczka 

no... juz prawie 6 kg i 3 tygodnie temu mała juz miała 63 cm:-) klocek mały... ona przeciez jak sie rodziła miała prawie 4 kg!!!:-)asiowo to juz 6 kg!!u mnie dopiero 5200 i mierzy mala 63 cm , a wasze jak?