Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Asiowo masz rację pokarm kobiecy to wygoda i jaka oszczędność pieniędzy, ale muszę go troszkę dokarmiać bo biedak głodny, ciąga i ciąga tego cyca i sie nie najada, Ale daje małe porcje sztucznego żeby u mnie laktacja sie utrzymała.
Mam laktator Avent Isis, przysłała mi koleżanka z forum BB, muszę tylko butelkę dokupić, będę jak nie je to ściągać pokarm żeby jak najwięcej sie go robiło

Asiowo ty dostawałaś ten zasiłek rehabilitacyjny o ile dobrze pamiętam... A dostałaś jakieś zaświadczenie wcześniej że został przyznany? bo ja wypełniłam wszystkie papiery podrzuciłam do księgowej i miała to do końca załatwić ale martwie sie czy załatwiła, a tłuc sie do niej przez całe miasto nie mam sił... ja to zawsze jak czegoś sama nie załatwie to potem chodze i mysle czy ktoś mi to załatwił tak jak powinien![]()
" za wszystkie czasy ale im bliżej rozwiązania tym bardziej się waham ...
pomyśli się jak mała już będzie :-)
chyba że mi się włączy tryb mamy i nie będzie mi to przeszkadzać ;-)
a co
trzeba mieć jakąś pamiątkę z ciąży
a muszę się odpicować trochę żeby córce później pokazywać jak to mama fajnie wyglądała nawet w ciąży
...hehehe