Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jeszcze te jego obietnice ze pojdzie ze mna na USG ze wyjedziemy na weekend
ahhha a nadzieja matka glupich
plakac mi sie chce
Czemu ci mezczyzni niby odpowiedzialni a jednak dranie
I tak o sama musze wszedzie byc
Szkoda slow:-(
Nie było mnie,bo tak-w długi weekend zaglądałam tylko na chwilkę,bo w końcu miałam męża w domu i od bardzo dawna nie mieliśmy razem wolnego nawet przez 2 dni,więc musieliśmy nacieszyć się sobą
A później od wtorku mieliśmy troszkę latania...a później z kolei pokłuciliśmy się i nie miałam na nic siły ani ochoty...To chyba tyle...A czemu ja dalej nie mam dostępu na zamknięty?Nie chcecie mnie

Hmm o co chodzi z tymi zebami bo nie jarze???AA SNOOPY - no wreszcie zobaczyłam jak wyglądasz :-) inaczej sobie Ciebie wyobrażałam po tej miniaturce zdjęcia co miałaś...masz ?
a tu taka szalona babeczka widzę i zajebiste masz zęby
no a Ala to prawdziwa ziomalka już jest :-)

zdjecie z miniaturki bylo w stoju wyjsciowym
a na nk mam normalne;-) Lusiek to dzisiaj popisowki strzelala u mojej kumpeli, Edyta sie porodu bala ale przestraszyla sie tego jak dziecko potrafi zmanipulowac matke:-) i strach przed porodem chyba jej minol
ups... moja Lulka wazy juz pewnie ponad 8kgasiowo to juz 6 kg!!u mnie dopiero 5200 i mierzy mala 63 cm , a wasze jak?
ale tego dokladnie dowiem sie za tydzien bo mamy szczepienie i badanie
jak ostatnio bylysmy to mala wazyla ponad 6kg
a jakie baki smierdzace nawalala

i misia juz za raczke ladnie trzyma
same cudne postepy
No to masz pannice!
) i Lenka jak tylko wlaczamy muzyke to rusza reka jak na koncertach HH

wiecie jak to wyglada:-) Adam sie smieje, ze teraz moze ja zabierac na koncerty:-) a i oprocz takiej to uwielbia piosenki dla dzieci typu "jada misie", "My jestesmy Karsonludki"(wtedy pokazuje wszytsko jak w piosence leci
) itp piosenki:-)