.Aneta.
Fanka BB :)
Ile napisałyście  kiedy ja to nadrobię
 kiedy ja to nadrobię 
kama nie wyobrażam sobie tego, żeby zostawić 5 letnie dziecko na noc bez opieki w ogóle nie wyobrażam sobie, żeby zostawić 5 letnie dziecko w domu i gdzieś sobie wyjść, chyba, że właśnie śpi i wyjść na 5 minut na podwórko, bo przecież w każdej chwili może się obudzić...  Mówiłaś mamie, że się boisz?
 w ogóle nie wyobrażam sobie, żeby zostawić 5 letnie dziecko w domu i gdzieś sobie wyjść, chyba, że właśnie śpi i wyjść na 5 minut na podwórko, bo przecież w każdej chwili może się obudzić...  Mówiłaś mamie, że się boisz? 
Malwina no to Zuzia pewnie zadowolona z prezentów? 

lolkak jak tam Majeczka?
Śliczne zdjęcie na stronie Garbera :-)
umi ja miałam taki plasterek,ale dla Zuzi za mocny, obudziła się w nocy z płaczem, żeby jej to ściągnąć.
Paulina witam nową mamusię ;-) pisz jak najczęściej
Liza Co do tabletek to ja biorę Asubtelę i jestem zadowolona.  Kosztują ok 25 zł
 i jestem zadowolona.  Kosztują ok 25 zł 
Sali hahaha Kaja jest dobra 

outstanding współczuję sytuacji z teściami i Twoimi rodzicami.. co się stało, że się tak pokłóciliście?
Zuzia dzisiaj ponaklejała sobie naklejki na rękę i mówi do mnie "Zobacz Anetko" haha koleżankę sobie znalazła
 haha koleżankę sobie znalazła  Albo mówię coś do niej a młoda do mnie "aha, to bardzo interesujące"
 Albo mówię coś do niej a młoda do mnie "aha, to bardzo interesujące" 
 jakie te dzieci są śmieszne jak już tak dużo zaczynają mówić :-)

kiedy ja to nadrobię
 kiedy ja to nadrobię 
kama nie wyobrażam sobie tego, żeby zostawić 5 letnie dziecko na noc bez opieki
 w ogóle nie wyobrażam sobie, żeby zostawić 5 letnie dziecko w domu i gdzieś sobie wyjść, chyba, że właśnie śpi i wyjść na 5 minut na podwórko, bo przecież w każdej chwili może się obudzić...  Mówiłaś mamie, że się boisz?
 w ogóle nie wyobrażam sobie, żeby zostawić 5 letnie dziecko w domu i gdzieś sobie wyjść, chyba, że właśnie śpi i wyjść na 5 minut na podwórko, bo przecież w każdej chwili może się obudzić...  Mówiłaś mamie, że się boisz? Malwina no to Zuzia pewnie zadowolona z prezentów?

lolkak jak tam Majeczka?
Śliczne zdjęcie na stronie Garbera :-)
umi ja miałam taki plasterek,ale dla Zuzi za mocny, obudziła się w nocy z płaczem, żeby jej to ściągnąć.
Paulina witam nową mamusię ;-) pisz jak najczęściej

Liza Co do tabletek to ja biorę Asubtelę
Sali hahaha Kaja jest dobra

outstanding współczuję sytuacji z teściami i Twoimi rodzicami.. co się stało, że się tak pokłóciliście?
Zuzia dzisiaj ponaklejała sobie naklejki na rękę i mówi do mnie "Zobacz Anetko"
 haha koleżankę sobie znalazła
 haha koleżankę sobie znalazła  Albo mówię coś do niej a młoda do mnie "aha, to bardzo interesujące"
 Albo mówię coś do niej a młoda do mnie "aha, to bardzo interesujące" 

A mierzy 24 mm
A mierzy 24 mm