femme fatal
Mama Ninki :)
dzięki BASKA :-)
A co tu dzisiaj tak cicho ?
gdzie wszystkie ? ... aaaa no tak
WEEKEND 
A co tu dzisiaj tak cicho ?
WEEKEND 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
WEEKEND 

szok poprostu
przerazilam sie heh
a dzis juz padam wiec nie posiedze z wami bo sisi wymyslila mycie okien w domku i tak o teraz padam....:-) wiec zycze wam dobrej nocy.... do jutra jakos
ale ja też tak mam i to nawet często 
A co do sąsiadów to wiem co czujesz... narzekałam kiedyś na sąsiadów nade mną, teraz są nowi to wczoraj jak wrócili o 12 skądś to myslałam że pójde i ich rozniose
za ścianą obok to mam babkektóra jest chyba głucha bo rozmowy na skype to słysze u siebie, a do tego to muzyka 0 7 ranoi tak przez 1-2godz co jakiś czas w dzień... No i jeszcze te remonty wkoło... to stukanie młotkiem to wiertarka... eh... dobrze żeremontują teraz a nie jak Kacper już bedzie
jak się nie czeka jakoś specjalnie na weekend ani do szkoły nie chodzi to się dni gubi
... a przytyłam 8kg
ale nie widać trochę tyłeczek mi urósł tylko z czego akurat się cieszę
Hej Kochane!
Chwilami a gdzieś Ty była, jak Cię nie było? ;P
Ja studiowałam biologię! Kierunek fajny, ale dość ciężki...No i mi się tak poukładało, że musiałam zrezygnować i wyjechać. A teraz jak wróce do PL, to chciałabym wrócić na studia. Albo skończyć tą biologię, albo zacząć pedagogikę resocjalizacyjnąEwentualnie ratownictwo medyczne, albo położnictwo. Takie kierunki mnie kręcą,moim marzeniem była od zawsze medycyna!

;-).
. Wybrałam fizjoterapię i jak do tej pory jestem zadowolona
.Hej dziewczyny.
chwilami: na naukę nigdy nie jest za późno![]()
albo jakiś inny pokręcony kierunek